- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mobil flották
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
Jelenleg ilyen banánok vannak benne: [link]
Minimális rugóhang van de már egy vastagabb deskmat vagy a dobozában lévő "szivacs" is kb elnyeli azt is, de majd a hétvégén lesz rá időm kenegetek egy kicsit.A fehérre számítottam, az elég feltűnő a képen is, engem viszont a kék fakósága vágott meg jobban de alapvetően nem csúnya. Ami még furcsa az a plusz kék f9, erre nem tudok rájönni hogy mi miatt lehet. K2-őkön látni a képeken de nekem valahogy oda sem tűnik indokoltnak.
Portugál iso meg alapból plusz 9 gombbal több, de ez gondolom valami nyelvi dolog lehet de akkor is.Egy kicsit akkor is nehéz elhinni, hogy a 90db sima 28 perc alatt elment, s a gombos 100db-nak meg kellett jó fél nap de nem néztem pontosan csak másnap akkor már nem volt az se. Érdekes, roppant érdekes.
Pedig pont kitaláltam jó lesz a sima nem gombos és erre pont az nem volt csak, meg szürke gombos."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs