- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
-
Tin
veterán
válasz Thcksl #31621 üzenetére
a k750 mint billentyűzet nagyon jó a lapos profil és a hordozhatósága miatt. jó nyomáspont, kényelmes gépelés, én a mai napig használom, és szeretem, néha kifejezettem felüdülés a kezemnek az alacsony profil a das keyboard mellett.
az enyémben is szar az akku, és folyton a napon áll, így sem tölti fel rendesen, tehát képtelenség rendszeresen használni még egy ablak melletti íróasztalon is. a gond - mint utánaolvastam - az, hogy a k750 töltőáramköre egyfolytában tölti azt a szerencsétlen cellát egy adott ponton (jellemzően 100% körül), és ezzel gyakorlatilag kinyírja a cellát. ezért bírnak 1-2 évet csak, használattól függően.
opciók:
1. veszel bele ML2032 akkut évente, belerakod, és örülsz, amíg tönkre nem megy
2. jó vastag, garantáltan nem átlátszó tapasszal leragasztod a napelemeket, és használod nem tölthető, CR2032 elemmel
3. leragasztod a napelemeket, veszel bele ML2032 akkut, és külső töltővel töltöd. így a töltőáramkör nem nyírja ki olyan hamarnekem pont ma este lett elegem, hogy megint visszaesett a töltöttség 50% alá, és szinte nem is megy a billentyűzet.
kiszedtem az ML2032 akkut, beleraktam egy ilyen alap xtar töltőbe. ugyan ez a töltő 3.6V-os elemekhez való, szerintem a visszajelzése sem jó ehhez, de az ML2032 65 mAh-s, a többi akkum 3000-3500, kiszámoltam, azokat mennyi idő alatt nyomja fel, és beleraktam 10 percre az ML2032-t (kiékeltem, hogy rendesen érintkezzen).
csutkára feltolta az akkut, de úgy, hogy most mereven 100% a töltöttsége, zöld minden, teljesen jól működik. egy ideig használom majd így, ha meg elhalálozik az akku, akkor esetleg váltok CR2032-re, vagy rendelek egy másik ML2032-t.
kár, hogy a logitech nem adja ki tök ugyanezt a billentyűzetet napelemek nélkül, a végén 2 db AAA elemmel. picit magasabb lenne hátul, de tuti vevő lennék rá.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Politika
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hardcore café
- Milyen monitort vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lexus, Toyota topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- steelseries apex pro us hibatlan
- Eladó Varmilo MA88M Moonlight V2 EC Sakura HU TKL
- SteelSeries Apex Pro TKL Billentyűzet, új ára 90eFt felett! 12 hó jótállás! HATALMAS AKCIÓ!!
- Új!Glorious GMMK 3 Hall Effect 75%-os Mechanikus Billentyűzet
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest