- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
Hali,
a munkahelyen egy notebook billentyűzetét használom, otthon meg egy mechanikus avia-t. A lapos billentyűt jobbnak találom a gépelésre, mail írásra. A rövidebb lenyomási út és nyomáspont miatt pontosabbnak találom. Majd ha lesz a cégemnél PC akkor azt hiszem a valami lapos billentyűt fogok venni. Kicsit úgy érzem, hogy a mechanikus billentyű remek marketing fogás. Az előző membrános logitech billentyűm 10 évig bírta már lekoptak a gombok. Valahogy a félmagas és lapos billentyűvel gyorsabb vagyok. Messze áll tőlem a vakgépírás. Lehet a mechanikus is megy a háztól mert egyszerűen túl hangos még o gyűrűvel is. Este itthon alig tudom nyomkodni hogy ne zavarjon valakit.
Kérdés melyik billentyűzet van közel a Notebook billentyűkhöz? Logitech K800-at néztem.
Ami kell majd, hogy világítós legyen és magyar kiosztású.
[ Szerkesztve ]
-
Helmoras
őstag
Nyos itt van nálam a bill, ami említésre méltó az hogy alaphelyzetben is elég magas a bill, erre rátesz hogy jó magasak a gombok is ezt még szoknom kell, a világitás 6 fokoztú az utolsó már kisüti az ember agyát a sötétben.
Nem vagyok nagy makrós de a space alatti 3 gomb szimpatikus és jól használható.
Az egész billentyűzet kompakt és jól összeszerelt.
Öröm az ürömben hogy a háttérvilágitás gombonként van és némi villódzás után a "Q" betű háttárvilágítása meg is adta magát (nem is értem mintha nem tesztelték volna vagy nem tudom...) de hát igy majd szépen másfél évesen legariztatom és jöhet az új (vagy esetleg valami másik )
Nekem ez az első mechanikus billem, amit még észrevettem hogy relative hangos, és a space mivel ilyen baromira kiemelkedik és nincs tulzottan lekerekitve kicsit kellemetlenül nyomkodható számomra, viszont az érzékelés hibátlan és kellemes tapintású a készülék.
Bármi kérdés van válaszolok szívesen.
-
zzola
titán
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani külföldi webshopt vagy e-bay eladót, akitől a hazainál olcsóbban tudnék vásárolni valamilyen megbízható gamer billentyűt? Köszi! -
zzola
titán
Logitech G103 Gaming billentyűről hallott már valaki? e-mag-nál kapható...
-
trickyy
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani pár magyar kiosztású, mechanikus gamer billentyűzetet?
-
zzola
titán
válasz trickyy #15611 üzenetére
A legolcsóbb TESORO Durandal G1N Mechanical Gaming Keyboard Cherry MX Black lehet, talán másik shopban olcsóbban megkapod.
Tenyértámasz nem jár hozzá...ROCCAT Isku FX Magyar ami még jó, olcsóbban nem nagyon fogsz találni...
[ Szerkesztve ]
-
5000watt
aktív tag
Blade Gamer Hun billetyűzettel szemezek
mennyire jó és mennyire tartós ?
ára kedvező
vélemények ?
Ha kiírnád a telszámot, az árat, meg a várost, akkor már rég megvettem volna.. http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=5000watt
-
JackFeryll
őstag
Jól látom, hogy sehol sincs itthon raktáron barna kapcsolós Roccat Ryos MK Pro magyar kiosztással ?
-
Atii91
tag
válasz JackFeryll #15618 üzenetére
Iponon van.
-
JackFeryll
őstag
válasz Atii91 #15620 üzenetére
Köszönöm.
Itt ezt olvastam:
"Vigyázat, a leírás megtévesztő! Én csak azért rendeltem ezt a billentyűzetet jócskán drágábban, mint bármelyik másik itt kapható mechanikust (ráadásul egy családtagomnak még egyet), mert Brown kapcsolókat ígért. Helyette Black kapcsolókkal érkezett, ami nagy csalódás volt, mert pont ezt szerettem volna elkerülni."
Viszont az Aqua-ban találtam, legalábbis papíron stimmelHa nem magyar billentyűzeten kéne programoznom mennyivel nagyobb lenne a választék, de így...
[ Szerkesztve ]
-
Diocles
aktív tag
Létezik olyan billentyűzet, ami
- tenkeyless, vagy még kisebb
- ISO layout vagy legalább van rajta fizikailag gomb az í karakternek
- mx brown, vagy csak rövid úton kapcsoló, tactile
- nem világít
- 20 ezernél nem sokkal drágább
?Quickfire Rapid barna kapcsolóval már majdnem jó, legfeljebb kicsit nagy és kicsit drága.
-
LógaGéza
veterán
válasz Diocles #15626 üzenetére
ISO Brown Poker 2 szerintem neked megfelel: [link]
Bár ha drága a Quickfire Rapid, akkor ez is az lesz
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Novics
senior tag
Bp-en lehetőleg a belvárosban, vagy legalábbis tömegközlekedéssel könnyen elérhető helyen milyen üzletekben lehet billentyűzeteket tapizni? Azt hiszem fizikai kontakt kell, hogy választhassak, a kapcsoló színe engem nem érdekel, csak legyen összerakva rendesen.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
SkyS1gn
félisten
Üdv, már biztos sok embernek van Tesoro Durandal Ultimate bill-je, én Blue kapcsolósat néztem ki, rákeresve a topicban olvastam hideget-meleget is.
Ezek mennyire vanna jelen?
"- az F3 alatti LED észrevehetően halványabban világít, mint a többi
- a számsor billentyűi (a magyarítás miatt valszeg) nem olyanok, mint a képeken: a számok vannak alul a billentyűn, a %+! stb. jelek meg felül, így ezek vannak megvilágítva, nem a számok, ami sztem fail
- a magyar ékezetes betűk jóval nagyobbak, mint a többi, ami szintén elég igénytelenül néz ki"Esetleg más alternatíva?
CM billjei tetszenek még a compact tenkeyless darabok.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Horvi
őstag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy CM Storm Quickfire TK billentyűzetet. Csak kicsit elkavarodtam a kódok között. Tudna valaki segíteni?
SGK-4020-GKCL1
Ugye alapból ez a kódja. Ebből már kiderítettem, hogy a GKCL1 jelöli a kék kapcsolót. De még szokott lenni utána pár betű UK/US/UI
Ezekből az UK és az US egyértelmű számomra de az UI az mégis mit takar? Próbáltam a boltokban is keresgélni meg a képeket nézegetni de nem lettem okosabb. Mert a képeken mindenhol ez az 1 soros enteres bill volt. Ha esetleg valaki fel tudnak homályosítani azt megköszönném.[ Szerkesztve ]
Hello darkness, my old friend...
-
Jack@l
veterán
Sziasztok,
Gépelésre/programozáshoz (néha kis játék) kéne jó bill, nagy enterrel, insert-delete gomb egymás alatt, keypad legyen.
Kb 10e alatt tudnátok ajánlani jó vezetékest? (nem árt ha csendes és magyar)[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
SkyS1gn
félisten
válasz trickyy #15644 üzenetére
Álltalában red-et raknak mindenbe, black ugyanaz csak nehezebb lenyomni, brown meg blue meg csattog, tacktile és fentebb van az aktiválópontja.
Sose volt mech-em, veletech-en nyomkodtam a tesztpadot, a kék meg a barna tűnt igazán eltérőnek egy membránostól, szóval pénteken jön a blue Durandal Ultimate.
Elvileg ez a leghangosabb, én is játszani fogok inkább, majd meglátom, de ha már mech, akkor azt érezni akarom, a lineáris lenyomás meg mint irtam nem éreztem sokkal másabbnak.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Roccat Ryos MK Glow nincs blue vagy brown-ba?
(#15648) Rexcor Pedig ha lenne visszamondanám a Tesco-t Kár azért a black-ért.
[ Szerkesztve ]
-
Warek
tag
Sziasztok
Szükségem lenne egy új vezeték nélküli billentyűzetre napi munkához. Háttér világítás meg egyéb eytra feture nem szükséges. Laptophoz használnám tehát a kis vevő egység fontos lenne. Az angol kiosztás a preferált de a magyar is jó lehet. MAx 15k összegben gondolkozom.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Sharkoon PureWriter TKL RGB Kailh Red US Angol kiosztás - fekete gamer billentyűzet
- KERESEK - Readragon K557 KALA RGB
- Corsair strafe RGB mechanikai billentyűzet
- Keychron Q2 - KTT Strawberry - Glorious Aura V2 Pudding Keycap set - INGYEN FOXPOST
- Eladó 90 darab (+3 ráadás) Gazzew Boba U4 RGB V2 csendes, taktilis (silent tactile)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest