- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz Dare2Live #30002 üzenetére
Én tavaly 12-ért vettem az új Dunlop SP Winter Response gumikat. Előtte Semperit WinterGrip volt fent, ami szintén nem egy gagyi gumi, de hihetetlenül nagy a különbség a kettő között vizes úton és latyakban is. Vízben a magyar kátyús utakon is tudom tartani mindenféle megcsúszás nélkül a 100-as tempót úgy, hogy a kitaposott sávban álló vízben mentem végig. Fékút jóval rövidebb és latyakban se csúsztam meg. A Semperit 5-6mm-es profillal volt még, tehát bőven használható lett volna, viszont már jó pár éves és megkeményedett, ami szintén nem kis hátrány a téli gumiknál. Én nem vennék újra használt gumit. Kellett sajnos a Semperittel mennem ~60km-t frissen esett hóban hajnal 3kor vezetnem és 40-el már elég komolyan csúszkáltam. 2 és fél óra volt a 60km, na azt nem akarom többször átélni. Én úgy választottam gumit, hogy felmentem az ADAC oldalára és megnéztem melyikek kapták a legjobb minősítést és azok közül a legolcsóbbat választottam. Amennyiben nem lenne pénzem gumira megoldanám részletre, sok helyen van már részletfizetési lehetőség, de használt télivel nem játszadozok többet.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest