Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Timomass

    csendes tag

    Sziasztok!

    Eme topic újoncaként próbáltam annyi HSZ-t visszaolvasni, ameddig a szem-kiolvadásom bírta, és azt az egyet (nah jó, nem csak azt) sikerült megállapítanom, hogy amit itt egy két ember művel segítség nyújtás terén, azért rég adtam volna nekik egy raklap Segítség-Oscar-t (csinálunk egy ilyen díjat, ha esetleg nem lenne).

    Érdekes dolgokat fogok írni, a téma szabályain belül persze, hülyének nézni ér.

    1. Mire fogod használni a gépet?
    Játék. Perpillanat 2-3-4 éves játékok low/medium futtatására alkalmas gépem van, így BF3, Dead Island, Remember Me, Spec Ops:The Line, Fifa 14 és társai terén mozgok, és valószínűleg ezen a vonalon is maradok (FPS/TPS/Szimulátor) (A kérdésre külön nem írom oda, de azért egy YT FullHD ne köhögjön meg rajta - gondolom ez egyértelmű lesz később)

    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel most?

    Az alapgéppel kapcsolatban semmivel, viszont minden szükséges külső perifériával (Bill, Egér, Monitor, Füles) rendelkezek.

    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?

    Komplett gépet szeretnék venni.

    4. Mennyi a kereted rá?

    90-100K

    5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol?

    1920*1080 a natív, viszont perpillanat a jelenlegi gépem miatt 1440*900-ben játszok, illetve szenvedek.

    - Lehet hogy nem nagyon érződött az eddigiekből, de perpillanat nem űzöm magas szinten a Glorius PC Masterrace 60 fps témakört, így ha egy közel-friss/pár éves játékot már el tudnék pötyögtetni egy nem kockás terítőre hasonlító felületen, lagg nélkül, nekem már az is óriási előre lépés lenne.
    - Még kiscica koromban értettem az alkatrészekhez, illetve hogy mi mellett szól pro és kontra, de ma már annyira kazuár felhasználó lettem, hogy márka és típus között sem tudnám megmondani a különbséget, így az esetleges segítség esetén ha nem gond, és belefér, kérnék egy pár szavas összefoglalót, hogy mire számíthatok, illetve hogy mit várjak - mint mondtam, az igényeim alacsonyak, de természetesen az adott keretből a lehető legtöbbet szeretném kisajtolni.
    - Mivel a gép összeszereléshez sajnos nem értek, így a komplett gépet a pcx-től rendelném, gép-összeszerelés funkcióval - habár nem tudom, hogy ez az infó ide szükséges-e.

    Remélem nem hagytam ki semmit, ha igen, szóljatok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák