Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • altoalto

    tag

    Sziasztok!

    Kerdeznem az itt kommentelo szamtech.gurukat, h az sli-nek jelenleg mennyi ertelme van?
    Radeon kartyak nem erdekelnek!!!!
    Win7-et tervezek hasznalni 64 biten.
    Szerintetek melyikkel jarnek jobban?
    2 db gtx 480, 2 db 560 TI? Esetleg 2 db 570? Vagy egy 1 db gtx 580?

    A tunighoz semmit sem konyitok, tehat olyan alkatreszekbol kene a gepet osszepakolni, ami mar eleve "gyari" tuningban reszesult es kozel maxon megy minden.

    A fogyasztas miatt nem kell aggodni, mert a munkahelyem mellett lakom es onnet kapom a tapot:):)Lehet akar 1000 watt is....:):):)

    Csak intel 7 2600-ban gondolkodom. Sajnos nem nagyon ertek a szamtech cuccokhoz. Kizarolag jatekra kell a gep, mert meguntam az xboxozasnal idegtepo penzlehuzast. Minden szaros terkepert, kiegeszitoert, multiert (neha)fizetni, fizetni.....

    Valamin ugye sporolni is kellene...legyen mondjuk az alaplap kb. 18 korul erdekelne valami.1 db usb 3.0 eleg, hdmi(ez a legjob vga kimenet ugye??), sata 3, 1000 seb. halokartya.semmi mas extrara nincs szuksegem.

    A tap sem lenyeges. Ha a tap nem csendes nem zavar,mert az xboxom ugy zakatol akar egy traktor. Megszoktam. A hatasfok szinten nem szempont, inkabb az ar.

    A gephazbol a leheto legegyszerubbet vennem. A dvd iron kivul nem lesz benne mas drive egyseg. Nem baj ha pici.(sot orulnek neki) A vga/vgak ferjenek el benne,+plusz a 16 gb ram. A design+egyeb hokuszpokusz nem erdekes.

    Vinyobol legolcsobb(nem ssd), kicsi gyors erdekel. Van plusz usb hattertaram a sok salatanak.
    Valahol olvastam, h aki sok memoriat pakolt a gepepbe az tudja onnet futtatni a jatekokat extra gyors sebesseggel.Eleg lesz a 16 gb memoria erre a celra?

    Elore is koszi mindent epito jellegu hozzaszolast:)

Új hozzászólás Aktív témák