Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • frem1790

    tag

    Sziasztok!

    Szeretném a segítségetek kérni egy gamer pc összeállításában! Elég szolidak az ismereteim hardver téren, inkább csak felhasználói szinten vagyok. Sokat olvastam az itteni és más fórumokat, teszteket és összeállítottam egy konfigurációt a saját szakállamra:) Megköszönném ha véleményeznétek, örülnék minden jó tippnek, hogy ne egy használhatatlan fémkupacra dobjam ki a pénzem.
    Tehát főleg játékra(Far Cry3, Mediaval 2 Total War, Silent Hunter 5, World of Tanks, War Thunder stb..) és netezésre használom majd. Tuningolni nem akarom és nem is tudom, bioshoz nyúlni sem merek:) Intel és Nvidia vonalon mentem mert eddig is az volt és ezekről legalább már van némi fogalmam. 350.000 ft-ot szánok rá, de monitor, billentyűzet más vicik-vacak megvan, csak a gép kell. Tehát amit kinéztem:

    alaplap: Asus P8Z77-M PRO
    cpu: Intel Core i5 3570
    vga: Asus GTX670-DC2-2GD5
    ram: Kingston 8GB DDR3 1600Mhz HyperX KIT (2X4GB)
    hdd: WD10EZRX Caviar Green 64MB 1TB 3.5"
    ssd: Samsug 120GB SATA3 2.5" 840
    táp: Seasonic X560
    ház: Zalman Z11 plus
    op: Windows 7 Home Premium HU/32Bit OEM

    Megfordult a fejemben, hogy csak egy 250 gigás SSD-t veszek bele, HDD nélkül (van egy 1 terás külsősöm adattárolásra és biztonsági mentésre). De az mmo-khoz is nagyon gyakran jön frissítés meg pakolom le - fel a többi gamet is, úgyhogy az SSD újraírási lehetőségeinek korlátozottsága miatt nem tudom merjem-e, meg hát drága is. Így az SSD-re csak a windows menne, a HDD-ből a Seagate-ről annyi hibás szériáról olvastam, hogy inkább a WD-t írtam be. A tápban sem vagyok biztos, hogy elég-e az 560 watt? Szóval kíváncsian várom a véleményeteket, a cuccokat nem véstem kőbe, minden jobb tippet szívesen látok. Na és persze az egészet egy online számtech üzletben akarom összerakatni és mivel vidéki vagyok házhoz szállíttatni. A széles választék és az árak miatt eddig az ipon-ra gondoltam, de ez ügyben is szívesen veszek tapasztalatokat, javaslatokat! Előre is köszönöm a segítséget!

    Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)

Új hozzászólás Aktív témák