Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • totyaNYC

    csendes tag

    Sziasztok! Az alábbiakkal kapcsolatban kérném segítségeteket:

    1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok? Egyelőre egy jövőbiztos alapba szeretnék beruházni, ami a gyors netezés mellett viszi a 4K/60 fps videókat - és ezt később 4K TV-re is ki tudja lőni - és lehet vele 4K videókat vágni, valamint erős Photoshopra is. Későbbiek során fejleszteném majd (gyorsabb proci + VGA), hogy játékra is használható(bb) legyen. Így, hogy alapot építenék, nem zárkózom el az AMD-s APU megoldásoktól. Szempont lenne még, hogy kis helyen, kis házban elférjen úgy, hogy a későbbiekben azért egy erősebb VGA is beleférhessen, ha úgy adódik.
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
    Teljesen új gépet szeretnék összerakni.
    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    Ház, táp, alaplap, proci(APU), memória, M.2, SSD, HDD.
    4. Mennyi a kereted rá?
    100-180.000 Ft
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat?
    1680*1050 felbontású, 10+ éves Samsung LCD-monitor, DVI.
    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
    Az új Ryzen-ek miatt az AMD-vel szimpatizálok. Az alaplapnál lenne fontos, hogy később akár magasabb kategóriájú, erősebb procikat, illetve középkategóriás VGA-t is meg tudjon hajtani, ha erősebbet vásárolok majd.

    Illetve kérdés még számomra, hogy érdemes-e nagyobb (2x16 GB akár) memóriamodulokba befektetni még most, gyengébb procival, hogy később ez ne legyen plusz feladat.

    A válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák