Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zotyko

    csendes tag

    Sziasztok!

    Olyan notebookot akartam venni, amin a következő években tudom majd futtatni az újabb játékokat is, de szembesülnöm kellett azzal, hogy manapság 300.000-400.000 Ft erre nem elég, ezért most azon gondolkozom, hogy jobb lenne egy asztali gépbe befektetni.

    1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok?
    Böngészés, játék. Multi és singleplayer egyaránt. Példák: World of Warcraft, Overwatch, Apex Legends, League of Legends, Doom, Witcher 3, GTA 5, Cyberpunk 2077, ilyesmik.

    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
    Semmim nincsen.

    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    Mindenre.

    4. Mennyi a kereted rá?

    300.000-400.000 Ft, a 400.000 Ft a nagyon maximum, perifériákkal együtt.

    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya választásnál lényeges szempont)
    Nincs monitorom.

    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
    Egyszerű megjelenést preferálok, jövőben bővíthető, fejleszthető gépet szeretnék. Monitorból egy átlagos, se nem túl nagy, se nem túl kicsit, ajánlott terméket szeretnék, amely szerintetek jó ár/érték aránnyal rendelkezik. Egérből is billentyűzetből se gamer kinézetűt, inkább valami egyszerűt, de kellemes használatút szeretnék, amely kielégíti casual igényeimet. :)

    Kérlek titeket, ne írjatok alkatrészenként 1-2 opciónál többet, mert nem fogom tudni, melyiket érdemes választani. Annak is örülnék, ha kifejezetten ajánlanátok 1-1 terméket.

    Ha lehet azt is mondjátok meg, melyik boltban tudom összerakni, vagy megvenni, mert mint látható egyáltalán nem értek hozzá. :)

    És kérlek, ha lehet egy mondatban írjátok meg, hogy mire számítsak ezért a pénzért egy ilyen asztali géptől.

    Nagyon köszönök minden segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák