Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kelna91

    senior tag

    válasz DonMaster #123057 üzenetére

    Köszi a választ!

    A perifériákból azért nem adnék le, mert már ez is a minimum. Egérből csak vezeték nélküliért vagyok hajlandó pénzt adni, és azon belül is optikai, ami ráadásul elég pontos is. Ezt a típust ajánlották, utánanéztem, ez lesz a jó.

    A billentyűzet pedig a legolcsóbb barna kapcsolós, világítós, magyar kiosztású mecha, ami ráadásul RGB, tehát szépen ki tudom világítani magamnak a gyorsgombokat, vagy olyan színt beállítani, ami aktuálisan tetszik. Nem elengedhetetlen funkció, de nekem tetszik. Aztán majd kiderül, mennyire használom. Mechám sem volt még, úgyhogy ez most új élmény lesz. A hangsúly a tartósságon és a gyorsabb gépelésem van.

    A két videokártya pedig a felvázolt Linux(Windows) elképzelés miatt kell. Fordítva nem jön szóba, mert ha így nem megy, akkor marad a dual boot. Windowson csak vágok, semmi egyéb. Ha nem megy a virtuálgépes mókolás, akkor eladom a kisebbik kártyát. Ez esetben igazad lehet, és talán feljebb váltok egy 1080-ra (eladom a 1060-at is), már csak a 4k gaming miatt is. Amúgy nem volt tervben 4k játék eddig.

    A 120GB-os NVMe opción még gondolkozok. Ez nem hülyeség, mert sokat spórolnék vele, és valóban elfér akár két rendszer is egy ekkora meghajtón. A gondom csak az, hogy a kisebb meghajtó lassabb is valamivel.

Új hozzászólás Aktív témák