Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sztrapacska

    csendes tag

    válasz SyMbioTe #117631 üzenetére

    Köszönet, háznál próbáltam kicsit fogni az áron, most így hirtelen nem néztem utána, de ha az i5 6500 és 6600 közt nincs akkora különbség, ott be is hozná, és a cooler master mellett voksolnék :)
    Annyira nem értek hozzá, csak próbáltam összerakni egy gépet egy adott árkategóriában (AMD kártya szándékos volt, ahogy az asrock alaplap is + intel, többinél csak utánakerestem, mi az ajánlott), mennyire számít VGA-nál a memória mérete? Ugye említetted, hogy inkább RX 480 4gb kéne 8 giga helyett, ami gondolom, hogy gyorsaságban jobb, viszont szeretném, ha egy jó darabig tudnám használni a masinát, merthát nem két forintokról van szó.
    ... ugyanakkor ahogy elnézem, jelenleg "csak" 10ezer forint különbség van az általam választott vga közt és egy Gigabyte RX 480 8gb közt, szóval lehet, kicsit szorosabbra húzom a nadrágszíjat, és kiszülöm azt az összeget.

    És még egy kérdés, lehet annak valami oka, hogy a Corsair 550w olcsóbb, mint az 500w? Táppal vigyáznék, előző gépben egy chieftec volt, de nagyon nem jött be, akármennyire is ajánlották.

Új hozzászólás Aktív témák