Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.gyula1983

    tag

    válasz Lámafans #104001 üzenetére

    "Nem érdemes vele vitatkozni. 14ember írta le neki legalább, hogy nem ért hozzá, de írja írja amit ő jónak tart." Keress rá erre a google-ben, "argumentum ad populum", ez az egyike az érvelési hibáidnak.

    De hogy google keresés nélkül is megértsd a mondani valóm: Aljas módon írogatsz, semmiképp sem objektíven, mindenképp próbálod "megnyerni" a vitát, az álláspontod helyessége másodlagos, de csak olyan közösségben lehet ez a taktika nyerő, ahol nem az érvek, inkább érzelmek dominálnak. Gyakran vonsz le téves következtetéseket, nem tudsz globilásan szemlélni több összetevőt, ezáltal az összeállításaid is gyakran hibásak. Ha valamiben 100%-ban bebizonyosodik a hibád (mármint számodra is), akkor egyszerűen tovább lépsz rajta.

    Képzeld el, a processzorok teljesítményét szintetikus tesztekben 100%-on mérik. A processzorok sebessége ugrál (energia takarékosság), azaz van egy turbó órajel, amire akkor kapcsol fel a proci, ha szükséges. Remélem ennyi elég, hogy a 4460 és a 6400 közti instabil alapokra felépített hibás analógiád ledőljön.

    Egyébként nem tudom, miért tartok neked ingyen órákat, hiszen nem érdemled meg, egyszerűen úgy gondoltam nem is fogok reagálni az írásaidra, de annyira félrevezető, amiket írsz, nem hagyhatom szó nélkül.

    Egy piaci légy nincs ilyen szemtelen, de egy a sötétben zümmögő szúnyog sem vált ki belőlem ennyi reakciót, mint az írásaid. De gondolom egy 17-20 év közötti hozzám képest fiatal, lelkesedéssel teli ember palánta vagy. De a nagy szorgalom rettentő káros tud lenni, ha hozzá nem értéssel vagy túl korán elegendőnek ítélt, de valójában hiányos tudással párosul.

    Ja és garantálom, hogy van jobb annál a konfignál, amit írtál, pl. amit én írtam, de még annál is van jobb - én pcx-en választottam ki - ha valaki jobban utána megy az áraknak pl. vagy ismer olyan árában jobb terméket, amit én figyelmen kívül hagytam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák