- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulac12
tag
válasz nagysandor79 #663 üzenetére
Jelenleg a legolcsóbb és jól működő tv okosító megoldások az Amlogic S905 készülékek körében vannak, részletekért olvass a szaktopikjában, az összefoglalóban konkrét készülék ajánlások is vannak.
-
gulac12
tag
válasz nagysandor79 #667 üzenetére
cocka és nagysandor79
A Venz V12 Ultra Amlogic S912-es chipsettel szerelt készülék és 2016-01-26 óta van Amlogic S905, S912 processzoros készülékek szaktopik, kiváló összefoglalóval, nagy tapasztalattal, hozzáértő fórumtársakkal stb. Nézzetek be oda olvassatok és kérdezzetek ott inkább.
[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
válasz nagysandor79 #686 üzenetére
Gondolom egér és billentyűzet nem? De lehet kapni távirányító és billentyűzet kombókat is.
-
kenand
veterán
válasz nagysandor79 #686 üzenetére
Vannak game kontrollerek android kompatibilisek. (Mondjuk én soha sem játszom, de vannak akik menők ebben a témában)
[ Szerkesztve ]
-
B.F.G.
senior tag
válasz nagysandor79 #698 üzenetére
Ez mitől ennyire drága?
Még ha van hozzá air mous is akkor is drága szerintem:
VENZ V12 Ultra Android TV Box
HDMI cable
Power adapter 5V/2A (EU)
VENZ VZ-RK-1 (3-in-1) remote control, airmouse with keyboard
2x AAA batteries
VENZ VZ-RK-1 User Manual
Multi language (21 languages) Quick Start Guide[ Szerkesztve ]
-
B.F.G.
senior tag
válasz nagysandor79 #708 üzenetére
Simán, tudod vagy USB csatlakoztatod a konrolert kábellel, vagy BT 4.1 -is van rajta és kábel nélkül, vagy van olyan kontorler is aminek saját usb vevője van olyan mint egy mini vevő amit az usb-portba csatlakoztatsz és kábel nélkül már megy is, (ez azért is célszerű, mert nem lesz kábel pl a nappali vagy a szoba közepén) már és már használhatod is, meg még annyira kell figyelni, hogy kompatibilis legyen a kontroler androiddal.
Nekem egy univerzális Android/PC -s xbox 360 kontrolerem van, amit eddig csak pc.-én használtam, de az xbox360ról PC -re átírt játékok gond nélkül mennek vele, itt pedig arra kell figyelni hogy a kontroler xbox360 kompatibilis legyen. A lényeg, hogy simán működik, sőt úgy tudom, hogy pl a xiaomi távirányitóját air mousként is lehet használni.
-
B.F.G.
senior tag
válasz nagysandor79 #716 üzenetére
Nem nekem még nincs TV BOX-om még
Csak a teszt és a paraméter alapján írtam le a véleményem.Végül is lehet, de az Androidos platform merőben más mint a PC. Androidot sokkal egyszerűbb használni.
Aki tud egy okostelefon használni az simán el fog boldogulni egy Androidos TV boxal is.Igen jól mondod, vannak előre telepített alkalmazások és itt is megnézheted az e-mailjeidet egy komplett andoridot kapsz... csak itt a pl a 3g és a GPS hiányzik, de gyakorlatilag ugyanaz, de mégis a kicsit a TV nézésre van optimalizálva az Android.
Igen beüzemelés is hasonló, csak itt tápról kapja a zeuszt és nem aksiról, de beüzemelés pofon egyszerű a hozzákapott felhasználói útmutatóból gyakorlatilag pár perc alatt üzembe lehet helyezni.
Persze bármit letölthetsz a play-ről ami kompatibilis a Box-al. Persze lehet nem a belső tárhelyre tölteni ha teszel bele sd vagy microsd kártyát vagy amelyik doboz támogatja külső hdd re is menthetsz, csak van amelyik nem támogatja amelyik támogatja, de viszont meg van a max kapacitás is amit kezel pl 500 GB 1TB 4TB
stb. Az, hogy hova tud menteni függ az android verziótól is, korábbi android könnyen ment külső kártyára friss egy kis hozzáértést igényel.
Azt javaslom, hogy videó megosztókon nézz tesztvideókat és abból sokat meg lehet tudni az adott dobozról és láthatod is,hogy mit rejt a doboz. Persze a googli a barátod.Sok sikert a választáshoz! Van miből!
-
Necronom
senior tag
válasz nagysandor79 #2107 üzenetére
a TV tavjaval csak ugy tudsz TV Boxot vezerelni, ha mindketto CeC kepes....
Ezt tobbfele modon is nevezgetik, pl Anynet a Samsung eseteben
a TV Boxra meg oda van irva elvilekben amelyik tudja....[ Szerkesztve ]
TAP - Tatabanyai Automodell Palya
-
Necronom
senior tag
válasz nagysandor79 #2201 üzenetére
Szia,
Pedig joparszor leirtuk, hogy kerulni kell rokchipes (RK) boxokat
Inkabb nezelodj valami S905X esetleg 905W, joszerivel 6os droiddal es azzal nem igazan lehet melleloni...
manapsag mar egyre kevesebbet lehet ebbol talalni, de azert meg boseggel..
ha surgos, akkor jo az S912 is, lehetoseg szerint az is 6os droiddal..
ha ma vasarolni kellene, en tuti, hogy ezt vennem...[ Szerkesztve ]
TAP - Tatabanyai Automodell Palya
-
kenand
veterán
válasz nagysandor79 #2862 üzenetére
USB-s és BT biztosan megy
-
vak_bottyan
tag
válasz nagysandor79 #2862 üzenetére
H96 Max + TV Box Nekem ez van.Majd otthon küzdök vele,mert feladtam.Arra amire akarom használni,egyenlőre nem megy.Tanulnom kell még hozzá.
-
Necronom
senior tag
válasz nagysandor79 #2870 üzenetére
Vettem regebben egy wireless controllert nagyon occo penzert (cca 2500ft), de a RR jatekhoz meg sok csomo masikhoz tokelestesen megfelelt
Amint megtalalom megirom a nevet El van veszve - itt is irtam rola, de szerintem hamarabb megtalalom a cuccost, mint a linkjetTAP - Tatabanyai Automodell Palya
-
kenand
veterán
válasz nagysandor79 #2870 üzenetére
Nekem egy pici olcsó BT-s volt, de nem igazán szoktam játszani..
-
kenand
veterán
válasz nagysandor79 #2874 üzenetére
Sajna nem tudom valami NoName pici, már nem használták a fiúk régóta
De pl alin rákeresve ezt direkt Androidhoz írják -
kenand
veterán
válasz nagysandor79 #2876 üzenetére
Úgy tűnik, ára sem rosszabb.
-
kenand
veterán
válasz nagysandor79 #2907 üzenetére
Össze kell BT-n párosítani az biztos.
-
snooze
veterán
-
Beni2360
félisten
válasz nagysandor79 #4694 üzenetére
Egy kicsit bővitsd a leírást mert ez így kevés infó.
Droid? CE? lejátszó. hangkimenet beállítása ?[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen TV-t vegyek?
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Külpolitika
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Intel NUC 13 Pro (i5-1340P+32GB+1TB) NUC13ANKi50002
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest