- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bijesz
aktív tag
Sziasztok
Sima i5-4670-hez milyen lapot ajánlotok aminek jó a hangja (árnyékolt legyen ne legyen statikus zaj)
most egy xonar dg (PCI) van legalább ezt a szintet üsse meg.[ Szerkesztve ]
-
bijesz
aktív tag
válasz Mahrenburg #62563 üzenetére
köszönöm
-
bijesz
aktív tag
-
-
bijesz
aktív tag
Sziasztok,
B650-es lapot keresek 7800x3d vagy 7900x3d alá.
Valószínűleg 4070 super menne mellé.Ahogy nézem nekem ez tűnik most best buynak:
ASRock B650 PG LightningNem kell wifi és ledes hülyeségek.
Ami van 3x m2 slot, és van pci-e 5.0.Ahhoz képest nem nagyon ajánlja itt se senki ezt a lapot.
Van valami hátrány esetleg amit nem vettem észre?Köszi!
-
bijesz
aktív tag
Szia Cifu,
Köszi a választ, ismerem a CPU részleteket nem csak játékra lenne ezért a dilemma még.
Elfelejtettem írni, hogy külső dac-ot használok hangra, ezért felesleges az alaplapi audiot kifizetni.
Ezt a táblázatot böngésztem végig és ez alapján kérdezem lehet -e valami amit nem láttam.
A best buy-t úgy értem, hogy a legjobb ár-érték arány.
Pl Ahogy látom az ajánlott lap itt sokszor az Asus TUF B650 Plus ami most kb 10 kHUF-al drágább és az Asrock lap több funkciót nyújt nekem, abban pedig nincs pci-e 5 az m2 slot részére.
Az x16 pcie5 hiányát nem érzem sokkal drágább lapokban van csak support rá.Nem spórolok, de feleslegesnek érzem közel kétszer annyit kiadni egy lapért mint amire szükség van.
Azért kérdeztem, mert nem ajánlotta senki ezt a lapot ezért felmerült bennem valamit benéztem.
Ha nem így van örülök.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest