Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • p_adam

    addikt

    válasz Mercutio_ #3027 üzenetére

    Ez volna az elemzés, hogy valaki leírja, hogy ennek nincs értelme, fel vannak hozva az ellenpéldák(meg az is, hogy egyáltalán senki nincs kötelezve rá, hogy ilyet válasszon), aztán ugyanez újra le van írva hogy mért nem jó, fel van hozva még több példa és az a konklúzió hogy, úgyse tudjuk, milyen lesz még, de aligha lehet jó, és kész? Ok.

    Meg ugye a problémákat felhoztam a másik rendszerrel kapcsolatban(mert hogy lehet máshogy reagálni), teljes csönd vele kapcsolatban, aztán most hirtelen mégis témába kerül, de azért célozva arra, hogy csak azért történt, nehogy sértve érezzem magam, mintha ez befolyásolna.
    Így ennek ebben a stílusban nincs sok értelme, ezt már a legeslegelső hozzászólásban leírtam.

    Ellenpéldának ott van a Fredmiranda oldalról linkelt topik (nem hiszem, hogy beleolvasott volna valaki), vannak hasonló hozzászólások, de legalább volt közte olyan, aki annak ellenére hogy éppen Sony kamerával fotóz, megvizsgálja a dolgot abból a szempontból, hogy van-e ennek értelme (annak ellenére, hogy leírja, szinte mindig nyitva használja, ami a 200-600/6.3+1.4x esetén f/9)
    És ha beleolvas az ember, akkor azt írja, hogy nem olyan sok volt a fény a betett fotóknál

    "A: True, but shots 3-7 were shot early morning in pouring rain yesterday so about as bad as anyone would ever shoot in. 800/11 is surely a big compromise but in cloudy bright to sunny conditions it is easily managed. I did get to shoot in cloudy bright and full sun in the afternoon and had all the SS and much lower ISO. The first 2 shots are in shade and I didn't need that high of SS for the perched shots but was shooting them in flight also.

    I think I'll stop here. My only point is that with patience and picking your battles that one could have good success even with an 800/11 lens (or 600/11)
    Sure it isn't going to cut it for some (many) subjects, locations, etc but it isn't hopeless.
    Can't wait to see how Canon markets these and what they actually look like, weigh and cost.

    B: Looks good indeed, in the right hands and for suitable subject/locations.
    I think you already helped Canon a bit with their marketing "

    Ezek a dolgok hiányoznak innen, és ezért gondolom azt, hogy a így szvsz nem sok értelme van a topiknak, ha majd a többi dolog így lesz "kielemezve", márkaspecifikus szempontból.
    Az FM oldalon nincs is miért hozzászólni, ha egyszer már leírták, ami érdemleges, itt meg a stílus nem nekem való, ezt is megértettem, és olvasni sem kötelező, ha kissé olyan, mintha mérget akarna magába szívni az ember és nem érzi úgy, hogy bármi értelmeset tenne hozzá, ez a ciklus már korábban is lezajlott :)

Új hozzászólás Aktív témák