Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Viszlát

addikt

válasz Lauda #29341 üzenetére

Igen, megtartom, de vannak olyan közlekedési helyzetek amikor átmenetileg nem lehet ezt megtenni, ezért írtam, hogy igyekszem. :)

Egyébként példa egy ilyen helyzetre: belekezdtem egy kamion előzésébe (és láttam, hogy a mögöttem jövő autós is), de amikor már majdnem mellé értem, akkor láttam, hogy teljesen ráállt az előtte haladóra és én oda nem fogok beférni, viszont a két járművet sem tudom megelőzni a szembejövő forgalom miatt. Jelzésértékű fékezéssel óvatosan lassítottam, de a mögöttem jövő - mivel miattam nem látta, hogy mi is a helyzet -, erőszakoskodott és annyira közel jött hozzám, hogy láttam az ősz hajszálakat a szemöldökében. Végül sikerült azért visszasorolnom, de csak közvetlen a kamion mögé, volt talán közöttünk 1-2 méter és csak fokozatosan sikerült visszaállnom a normális követési távolságra, mert a mögöttem haladó továbbra is idegbeteg volt attól, hogy nem jött össze az előzés.

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Új hozzászólás Aktív témák