- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armando_19
őstag
Sizasztok.
Van valakinek tapasztalat ezzel a fényképezővel?
DIG HP PhotoSmart R727vagy alapból a HP-król mi a vélemény? 6.2mpixel, tükörreflex, nagy kijelző elég kecsegtető.
-
Armando_19
őstag
Jó hát persze, elismerem, hogy nem egy Canon, vagy egy Nikon a gép, de most is egy Samsung 4mpixeles gép van, asszem A400. Lassú mint a dög, 2 fényképezés között nagyon sokat kell várni.Hölgynek lesz a gép hobbifotózásra, úgy sem éri meg a 22500Ft-t?
-
Armando_19
őstag
válasz Szten Márs #5950 üzenetére
Innen:
DIG HP PhotoSmart R727
Fényképezőgép effektív felbontása 6.2 megapixel
Nagyítás 3x optikai, 8x digitális
LCD-kijelző 6.35 cm
Adathordozó kapacitása 32 MB / SD max 2GB
Mérés Tükörreflex (TTL)
Intelligens szolgáltatás Design Gallery
Red-Eye Remover
Panoráma kép
Instant Advice
adaptív megvilágítás
állóképek videóbólA nagyobb HP-k is felejtősek?
Gondolom ez isIG HP PhotoSmart R927 -
Armando_19
őstag
válasz Szten Márs #5953 üzenetére
Pont ezt akartam kérdezni.
Samsung A400-hoz képest akkor sokkal jobb ugye?
Van gyorsfotó üzemmód rajta? -
Armando_19
őstag
Jól látom, hogyha tölthető AA akkut veszek bele, akkor van hozzá adapter, hogy maga a gép tölti? Mert akkor azonnal vennék is bele 2 nagy GP-t.
Esetleg valami hasonló NIKON van?
[ Szerkesztve ]
-
Armando_19
őstag
válasz Szten Márs #5956 üzenetére
Igen azt megtaláltam extreme digitalon.Végülis m1, veszek hozzá töltőt is és le van tudva.
Hát azt, hogy tegyük fel, 2mp ként lehessen vele képet csinálni, mert samsung nagyon sokat gondolkodik...mod: szerinted melyik lenne a jobb? Cannon vagy Nikon? mert ma megyek megvenni, és nem akarok rosszat választani.
[ Szerkesztve ]
-
Armando_19
őstag
válasz Szten Márs #5958 üzenetére
Köszönöm!
-
Armando_19
őstag
Na felhívtam Extreme digitalt, bemehetek, megnézhetem, megmutatják, meg minden!
Szóval Akkor vagy Canon, vagy Nikon. Bár Canon felé jobban húz a szívem. Ez a nikon képekről elég kis törékeny darabnak tűnik...Igaz nem focizni akarok vele, de kitudja...ha egyszer leesik.. -
Armando_19
őstag
írok ahogy a kezembe van. Elég alapos vagyok PC-k tesztelése terén, de Digi gépekhez annyira nemértek.
Bár szerintem hamar fel lehet ismerni, hogy melyik nyújt többet számomra. Objektíven látom mind a 2-t, dönt a tudás -
Armando_19
őstag
Sziasztok.
Csak egy gyors kérdés:
Ezt érdemes ennyiért megvennem?Forintosítva 45K a vadi új ára, otthon 75 környékén láttam ezeket.
Amire használnám: A családod fotózni. Gyerekről 1-2 videót készíteni, ami jobb minőségű, mint amit a telefonokkal tudunk lőni.
Semmi extra elvárás nincs, és nyilván minőségben orbitális különbség van a mobilokhoz képest.. Nézegetem, olvasgatom a fórumot napot óta, de inkább csak egyre elveszettebb vagyok a sok infóban.Rábökhetek ennyiért?
Válaszokat előre is köszönöm. További szép estét.
-
Armando_19
őstag
Sziasztok.
Nem tudok, hogy jó helyen járok e, de úgy mint pl az a gép alkatrészeknél, itt nem találtam beárazásos topikot sajnos.
Szeretnék megválni a Canon SX 410 IS bridge kamerámtól, de nem tudom, hogy pontosan mennyit is érhez, és nem találtam másikat az eladók között, szóval ebben kérnék egy kis segítséget, ha nem gond.
Szóval adott:
Fekete Színű Canon SX 410 IS , hibátlan, karcementes, dobozában, 2016.12.05-én vásároltam, kb 1000 expo van benne.
Egy egyszerű no name Mini oldal táska hozzá.
64 GB-os Sandisk Ultra Micro SD XC1. Egy idős a géppel, nem kínai hakesz.
1 gyári, és 2 után gyártott akkumulátor. Gyári töltő természetesen.Tudnátok segíteni, hogy mennyit kaphatok ezekért így?
köszönöm szépen
További szép napot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Nintendo Switch
- Kerékpársportok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs