- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil Smile
őstag
Sziasztok!
Szeretnénk venni egy digi gépet, a fuji finepix 8000re gondoltunk. Mi a véleményetek? Hobbyfotozásra is szeretnénk hazsnálni, nem csak családi kereteken belul. Ez mennyire jó, illetve ha van más javaslatotok ebben a kategoriában, azt is szivesen vennenk.
Köszönjük!Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Devil Smile
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani vm jo gépet 70-80körül? Nem csak kifejezetten családi élmények megörökítésére, hanem amatör fotozásra is. Fotos oldalakra csináltam régebben képeket, egy canon A300al.....de az nagyon nagyon régen volt Már nézelödtem, eddig canon mániás voltam, de sok rosszat is hallottam a S5ISröl... szerintetek? Fujit nézegettük még, de az ujabbakat nagyon leszolják 8000-8100. Mindenképp állitgatnám, én ezt már megszoktam, szoval vm komolyabb gép kellene, de azért nem tükörrefis( az azért több lenne jocskán mint a keret )
Köszönöm
Honeey
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Devil Smile
őstag
Olymp? Eddig nem nagyon ajánlgatták, mert h régebben nem volt vm jo, de ezekszerint feljött? Panan én is gondolkodtam, illetve Nikonon még. Apropo....mi a kül a CCD-s és optikai stabilizator között? Nagyon el vagyok maradva...mondhatni 2 éve nem volt gép a kezemben
H.Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Devil Smile
őstag
Olymp? Eddig nem nagyon ajánlgatták, mert h régebben nem volt vm jo, de ezekszerint feljött? Panan én is gondolkodtam, illetve Nikonon még. Apropo....mi a kül a CCD-s és optikai stabilizator között? Nagyon el vagyok maradva...mondhatni 2 éve nem volt gép a kezemben
H.[ Szerkesztve ]
-
Devil Smile
őstag
Helo
A bridge gépekhez mit szoltok? Sok van itt nálunk is, vagy ez inkább külföldön fut? Melyiket ajánlanátok közülök? vagy akkor már inkább kompakt? Keresgéltem, de keveset találtam,és nem igazán tudtam eldönteni, jo lenne ez vagy sem.
KöszönömSteam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Devil Smile
őstag
válasz ottkar #13789 üzenetére
Canon? edigitalnal és nézelödtem, panasonicokat, de canonban nem láttam bridge-t.....mi annak a neve?
Amugy jo ha egy gép legalacsonyabb ISO értéke 100? vagy ezalá már nem is mennek a gyártók?
Nagyon nagyon komolyat nem vennénk, mert tul sok időnk nincs egyenlőre, most "belekostolnánk" jobban a dologba, aztán majd kiderülne. Mondom, nekem minden gép uj lenne canon A300 után....Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Devil Smile
őstag
válasz rumos14 #13799 üzenetére
háááát Legyen mondjuk 100, de ez a végső ajánlatom
Ha lehet akkor "csomagban " kérném az ajánlatot. Elem mondjuk van, illezve aksi töltövel, szal memokártya, táska meg amit gondoltok illetve ami kell hozzá.Amugy, a használt gépekben mennyire lehet bizni? Olyanra gondolok h 1-2-3honapos hazsnálat után eladja az illető, többet is láttam.
-
Devil Smile
őstag
Megnéztem a Nikon D szériáját és az a kérdésem, h a tükörrefisekben eleve nincs képstabilizátor, vagy csak az olcsobb kategoriában nincs?
Pixelben a jo a minél nagyobb, vagy a közepes tartomány? Mert azt már hallottam, hogy a nyomtatok még nem érték utol a pixelszámok növekedését, vagy vm ilyesmi baj van ezzel. Meg ugye Nikon D40 6 pixelesH.
-
Devil Smile
őstag
Nézegettem a gépeket. Mi a kül az optikai és pentaprizmás kereső között? Közben már láttam, h van képstab, csak a drágább gépekben, az Olympnál.
[ Szerkesztve ]
-
Devil Smile
őstag
Canon eos 400d- röl mi a vélemény? 70 ért adnák használtan. plusz ezeket kinálják még hozzá:
Portrémarkolat (Gyári) 20.000ft
Sigma 18-50/2,8 EX Új garanciával 75.000ft
Canon 18-55 kit obi 10.000ft
Canon 90-300/4,5-5,6 25.000ft
-
Devil Smile
őstag
Hali
Canon Eos 400D ről mi a vélemény?
-
Devil Smile
őstag
Urak nagy kerdesel fordulok hozzatok mit erdemesebb venni DMC FZ18 v 28
vagy milyen gepet ajanlanatok 70e ft korul
en mondjuk jobb szeretem a kezi zoomos gepet
erdemes "altalanos hasznalatra venni egy ilyen gepet v inkabb vmi gyengebbet kiegeszitokkel
gondolok itt pl DMC FZ 18 alap Vs pl vmi olcsobb Finepix kiegeszitokkel szurokkel..Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Devil Smile
őstag
válasz rumos14 #15318 üzenetére
igazabol mielott irtam akkor talaltam ra a totyikra
bnom nezte ki a fz sorozatot es epp induloba voltam azert irtam hatha hamar kapok valaszt
vegul megvettem az FZ28ast..
most az lenne a kerdesem h milyen memkarit erdemes bele venni
4gb os SDHC ra gondoltam.. es erdekelne h markak kozott van e szamottevo kulonbseg..
Sandisk - Kingmax - Transcend stb stb class 6ost neztem
melyiket erdemes venni?
-
Devil Smile
őstag
válasz runner 125 #15325 üzenetére
Ok koszonom ..
alairasodba latom h Te is arulsz memkartyat tudsz irni nekem arakat?Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Devil Smile
őstag
Udv all
az lenne a kerdesem h milyen gepet ajanlanatok normal felhasznalasra 30-35e ft korul
amit neztunk az a Finepix S5800..
teremeszetesen ez valtozhat ha mond vki vmi mast ami esetleg jobb lehet..
-
Devil Smile
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen monitort vegyek?
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videós, mozgóképes topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.