- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
-
Mobilarena
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Ehhez a konfighoz kellene egy tap:
INTEL CORE I5 2400, BX80623I52400
PCX ASUS ENGTX560DCIITP1GD5
Kingmax 4GB, DDR3, 1600MHz
ASROCK P67PRO
HDD 1TB
DVDRWKoszi!
[ Szerkesztve ]
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
vzsryl
nagyúr
válasz pepusos #14928 üzenetére
Nem sajna, mert nagyon jó a GHN is.
(#14931) Gege00: Ha alsó-tápos házba megy, akkor CTG-500, ha nem, akkor mindegy, mert kb. egy kategória a kettő.
(#14933) pincehely: Bőven elég. Nézd meg a ph-s teszteket, szinte az összes VGA és táp tesztben Silent Pro 600-at használnak. Hajtott már HD5870 Tri-Crossfire-t is...
(#14950) fezlergabor: Szia!
A Chicony is és az Antec is jó választás lenne.
(#14954) Csaby25: Ez egy jó táp. De mennyiért tudnád megvenni?
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
-
Zimmi91
addikt
Sziasztok!
i5 2500k, 460gtx, 1tb hdd és 8giga ram mellé kellene táp!
GigaByte GE-R460-V1 460W táp 12cm venti. vagy Deer 500W DR-8500BTX táp 12cm venti. ?!
Üdv : Zimmi
" Just remember Manchester is RED! "
-
C0d3r
addikt
válasz Dexter-2000 #14960 üzenetére
Közöttük lévő különbséget lásd itt, vzsryl jól összefoglalta.
-
vzsryl
nagyúr
válasz pincehely #14956 üzenetére
GX650-nél akkor számít jobb választásnak, ha az E3-as. Ha D3-as, akkor szintén Enhance beles, de sokkal erősebb a Silent PRO 600W-nál.
Személyesen még nem futottam össze vele, szóval szubjektíven nem tudok róla nyilatkozni, de a tesztek alapján nagyon halk.(#14957) Csaby25: Cooler Master GX450. Ez olcsóbb is és kb. minden téren jobb is nála, pl: hatásfok, teljesítmény, garancia és design.
(#14958) fezlergabor: Az Antec, talán. Bár Delta és Sirtec bél között nem sok különbség van.
(#14960) Dexter-2000: Rosszul tudtad. Az Enermax és a Seasonic a két legjobb tápgyártó. Az FSP, CWT, Enhance szorosan mögöttük, aztán ami még közel jár hozzájuk a Delta és a Sirtec, de lehetnek átfedések.
A Corsair nem gyárt tápot, csak címkéz. Seasonic, CWT és Flextronics a beszállítója. Az olcsóbb kategóriás tápjai ma már mind CWT-sek, és elég olcsó fajta CWT, szóval nem túl jó választások.[ Szerkesztve ]
-
Regirck
senior tag
Sziasztok,
érdeklődnék, hogy a mostani gépemben a videokártyát (GTS250) lecserélném egy GTX 260 vagy GTX 270-5-ösre azt még bírná-e a táp?Gépem nincs húzva és sztem nem is lesz, gondolom ez számít fogyasztásban. Választ előre is köszönöm.
-
Regirck
senior tag
válasz 04ahgy #14966 üzenetére
Köszönöm 04ahgy és vzsryl, ha sikerül akkor beszerzek egyet.
Mégy egy kérdésem lenne (bár ez nem pont ide való), hogy azok a kártyák is ugyan annyi PIN-esek áramlátásnál. (bocsánat ha kicsit érthetetlenül írom) Szóval berakom PCI foglalatba a másik helyére és a kártya végén a plusz kábel foglalat az ugyan az a mostani és a közt a kártya között és ha esetleg különbözik akkor mi a teendő?
Azaz kicserélem és minden stimmelni fog?
[ Szerkesztve ]
-
Hisztogram
tag
Sziasztok!
Van a következő config:
Egy i5-2500k 3,3ghz processzor talán 4,5ig, 4,7-ig húzva
Asrock z68 pro3 alaplapban
2*2GB corsair RAMmal
SATA II 1 TB winchesterrelGPUnak pedig referenciaként HD 6790
+ 90GB SSDVS
Thermaltake litepower 450W http://hi-techreviews.com/index.php/review-links-mainmenu-80/9583-thermaltake-litepower-450w-psu-review 13'000 Ftért.
VAGY
Corsair CX430 - bár azt olvastam erről a modellről hogy egyes alkatrészei nem éppen időtállóak .
Igen, nincs optikai meghajtó. Hálózat van.
A GPU és az SSD csak a jövőben ( december környékén kerülne bele) ha és amennyiben, ezért is csak a hasraütésszerűen választott modell.
Az alaplap nyilvánvalóan egy videókártya fogadására alkalmas és Z68-as chipset, tehát nincs letiltva a K szériás IGP-je.A kérdésem az, hogy a Thermaltake az OC-d, dedicated GPU-s és SSd-vel megtámogatott terhelést bírná-e?
[ Szerkesztve ]
////////////////////////////////////////////////////// HP //////////////////////////////////////////////////////
-
pincehely
addikt
Helló!
Chicony Hypro Adrenalin 750w-ról vélemény, tapasztalat?
Nem igazán találok tesztet róla!http://kefetemap.deviantart.com/
-
Hisztogram
tag
válasz pincehely #14972 üzenetére
Hello, bár nem echte ez a modell, de amire kíváncsi vagy - az alkatrészek minősége - biztonság, gondolom a sorozaton belül állandó.
http://logout.hu/cikk/hipro_350w_teszt/ismerkedes.html
////////////////////////////////////////////////////// HP //////////////////////////////////////////////////////
-
lizRRR
őstag
válasz Dexter-2000 #14975 üzenetére
bár én még nem láttam boltokban
Az én kedvencem ugyanis a hagymásbab... :)
-
04ahgy
nagyúr
válasz Dexter-2000 #14975 üzenetére
A legjobbak közt van (a 750W-osról tudok nyilatkozni).
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
brian1987
tag
Hali mindenkinek.
Van 1 Chieftec tápom, kérdésem az lenne hogy el bírna még 1 6850-es videokarit?
Konfig az adatlapon .
Mindent alapon használok.(no tuning, (ritkán.))Régi értékeléseim :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=brian1987
-
04ahgy
nagyúr
válasz brian1987 #14980 üzenetére
Aham, minden bizonnyal gond nélkül elvinné. De lehet jobban járnál, ha a 6850-t eladod, és egy 6950-re cseréled. Kis szerencsével még találsz moddolhatót.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
kicsigi97
tag
válasz Petzval #14949 üzenetére
Konfig:
MSI 770-C45
Asus GTX 560 Ti Direct CU II TOP
AMD Phenom II @ X4 3.5 GHz
2x1 GB Kingmax DDR 3 RAMA késsőbbiekben ez bővítve lenne, mégpedig a következő alkatrészekkel:
KINGMAX 8192MB DDR3 1333MHz KIT
ASRock 970 Extreme4
Cooler Master HAF X (a benne lévő 4 ventire gondolok)Értem. köszi a tájékoztatást. Bocs, hogy kicsit későn írok, de tegnap volt egy kis gubanc. Nah szóval: A fentebb leírt konfig nem bírja ki egy 430 wattos hkc táppal? Az az igazság, hogy a HKC 7060ND házhoz járt ez a táp, és szerintem ha nem muszáj, akkor nem cserélgetném. Mondjuk nem nagyon bízom benne, hogy elbírja, de majd ti, szakik megmondjátok.
Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
-
Gerisz
addikt
válasz Dexter-2000 #14978 üzenetére
36K-ért van Seasonic X-660, nem ez.
-
04ahgy
nagyúr
válasz kicsigi97 #14982 üzenetére
A "HKC 430W" típusú, ismeretlen kimenőteljesítményt leadni képes tápnál egy 300W-os Delta vagy egy FSP ATX-350PNF is sokkal, fényévekkel jobb.
HGyu
-
vzsryl
nagyúr
válasz Hisztogram #14971 üzenetére
Szia!
Egyik sem. Inkább Cooler Master GX450 vagy Chieftec CTG-500-80PB.
(#14973) Hisztogram: A két modellnek semmi köze egymáshoz.
(#14975) Dexter-2000:Jó táp, de a Seasonic X660 ajánlottabb.
(#14986) kicsigi97: Bőven elég lesz.
-
szuzi80
tag
sziasztok
Seasonic tápegységet szeretnék venni és CoolerMaster 8 centis ventiket (egy normál és egy keskenyebb kivitelt)
Hol lehet olcsón beszerezni öket? Melyik boltban vásároljak? Persze azért a megbizhatóság és a jó szervizháttér sem árt, ezért kérdezlek benneteket , különben bepötyöghetném az olcsóbbat.hu vagy árgép.hu-n is a fenti dolgokat de kiváncsi vagyok a tapasztalatokra.
köszönöm!
üdv, Péter -
vandalism
csendes tag
Sziasztok.
i5 2500k nak es egy gtx560 non Ti-nek, egy 500 gigas vinyoval es 4 giga rammal eleg lenne ez a tap?
Sirtec HPC-500-G12S [link]Sajnos az oldalon ahonann a gepet rendelem FSP egyaltalan nincs, Chieftec es Cooler Master tapok pedig csak sokkal erosebbek es dragabbak vannak. A tobbi meg ilyen mezei noname ismeretlen marka.
Koszi a valaszokat. -
MMIX
addikt
"Megjósoltam" a Corsair GS500 tápot.
Megjelent a Newegg oldalán.-golyós csapágyas ventilátor
-egyágas +12V
-aktív PFC 80+
- +3.3V@25A, +5V@25A, +12V@39A, -12V@0.8A, +5VSB@3A
-kikapcsolható kék LED
-hosszú harisnyás kábelek1 x Main connector (24Pin)
1 x 4+4-Pin CPU 12V
8 x Peripheral
6 x SATA
2 x Floppy
2 x PCI-ECorsair oldalán még nincs kint.
ára 80 dollár. -
trufa12
addikt
melyik tápot érné meg jobban meg venni?
corsair vx 450 w osat ? 11 ért?
v be quite e5 450 5 ezerért?Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
addikt
-
trufa12
addikt
válasz Dark Archon #14998 üzenetére
köszönöm a gyors választ
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
Robi86
senior tag
Üdv!
Beszereztem mégegy HD5770-et (természetesen alaplapot is cserélek), a kérdésem az lenne, hogy egy FSP Aurum 400W -os táp elbírná-e, vagy inkább az Aurum 500W -osat válasszam? Tehát a konfig ugyanaz lenne ami az adatlapomon is van + mégegy HD5770.
A teszt alapján elégnek kell lennie a 400asnak is, de a biztonság kedvéért megkérdezem itt is.u.i.: természetesen ha tudtok ajánlani más, jobb tápegységet ebben az árkategóriában, erre a célra, szívesen fogadom
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest