- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
Neoteric
addikt
amúgy a tápnál h vanez a felszedés dolog? pl ha van egy 300wos táp és nekem mondjuk csak 150et enne a gép, akkoris 300at szed fel nem? vagy csak 150et?
mer mondjuk nem hinném h a mostnai konfigom enne 300at..
(asus a7n8x-x, 1900+ xp, 1gbram, 9600os ati, 80gigás vinyó, 2optikai)
volt eza környezet védős progi, aszerint 109wot eszik a gép, bár többen aszonták h ez fasság mer aza progi nemtudja lemérni h mennyit zabál. szal valójában nemtom h mennyit is eszikPSN: ne0teric_sAN
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
A tápokhoz értesz, mással nem foglalkozol a szakmában?
Hallottál már EISTről és 2D módról? Terheletlen állapotban drasztrikusan csökken a CPU/VGA étvágya, visszavesz órajelből és feszültségből egyaránt. Letöltögetés közben az a gép 100W alatt fogyaszt bőven ezeknek köszönhetően. Nekem 24/7 megy a gépem és havonta 3k körül növeli a fogyasztást.Neoteric
"amúgy a tápnál h vanez a felszedés dolog? pl ha van egy 300wos táp és nekem mondjuk csak 150et enne a gép, akkoris 300at szed fel nem? vagy csak 150et?"
Az alkatrészek fogyasztása és a táp veszteségi együtthatója adja az összfogyasztást. Ha az alkatrészeid 200Wot kajálnak és a tápod 80% hatásfokú, akkor az azt jelenti, hogy a konnektorból 250Wot vesz fel. A különbözetet meg frankón elfűti A gép amit leírtál tényleg ~100W körül kajál, ha nem húzod a procit benne. Persze a táp miatt ez a konnektornál ~150W körüli értéket jelent.[ Szerkesztve ]
-
waassy
tag
Hello,
Azt monják hogy a következő Táp nagyon halk :
Corsair VX450W
Csak 400W felett kezd felpörögni.Igaz ez?
-
Skizz
addikt
válasz Szten Márs #8568 üzenetére
biztos behalt a gugli aztán nem volt honnan lopni az okosságokat.
-
germanh
senior tag
Hi.
Szerintetek elég lenne-e a 400W Chieftec (delta belsős) tápom, ha a G80GTS-ről G92GTS-re (régiről újra) váltanék.
A gép alkatrészei, ami most van:
Intel C2D E6300@3150MHz, Coolink U8-120-1600, 4*1GB 800@900MHz 5-5-5-15(2,06V)DDR2 GEIL Black Dragon, Gigabyte 965P DS4, ASUS EN8800GTS 320MB, Audigy, Samsung 500GB SATA2 16MB(HD501LJ), Pio dvd író, +3db házhűtő ventielőre is köszi a választ
Enjoy the pain!
-
stol
addikt
Általánosítani kell mindíg!
Teljesen egyetértek veled, sőt én NCQ-val használom a gépet, ahol 1V-on meg a CPU, meg 1GHz-en, DE nem minden user ennyire advanced
Arra kell alapozni, hogy semmiféle extra progit nem tett fel / nem hackelte szénné a BIOS-t a lapon.
Ezesetben a feltevésen alószínüleg _helyes_. -
Psych0
őstag
én csak a lehetőséget mondtam el. Ha olyan fontos lenne én is átütnék rajta egy szöget, vagy kettéflexelném. Csak ez a paprikajancsi ugrált, hogy nem tudod letörölni még nagyondrága programokkal sem mert ő tanulta, meg ő szakértő... , pedig a legjobb és legegyszerűbb megoldás a dban ami ingyenes. Aszzem azt csinálja, hogy az egész hddt többször telenyomja RND-vel. Ezért rohadt lassú, de biztos. linux alatt meg egy parancs azt szól ha kész.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
diegho
nagyúr
Stol az új coolink tápok milyenek? gondolok pl erre ezekben már normális kondik vannak? régieknél asszem pont az volt a gond. 10k-ért 3év garral nem is lehet rossz ez az új. csak a hangja milyen lehet?
-
Kombat
őstag
Tehát akkor, ha jól következtetek, jó táp!
Nagyon halk, jó hatásfok, FSP belsőve szerintem nem lehet gond az élettartammal és 400W azért nem számít olyan brutális túlméretezésnek, ha figyelembe vesszük, hogy ez a táp 50%-os teljesítményen produkálja a legmagasabb hatásfokát! -
germanh
senior tag
Köszi a megerősítést skacok
Enjoy the pain!
-
Skizz
addikt
stability power hajtotta a konfigomat pár napig, amig a csifit apámnak kölcsönadtam. végülis csifi szintű a hangereje, ugyanaz a yate loon venti dolgozik bennük, bár a csifi szabályozza, ez meg nem hiszem, meg rohadt módon circegett, az agyamat eldobtam fél óra netezés után. ára alapján pedig nem sok kellett volna valszeg hogy kinyirja a konfiogmat, szóval örülök hogy hamar visszakaptam a csifit.
mod: load alatt gyakran fagytam... 550w a táp névleges teljesítménye, a konfigom meg ennek a töredékét igényli, ezzel csak éreztetném hogy mit tud.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs