- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz ész ventura #12500 üzenetére
HX520-on 6+2-es csatik vannak.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz ész ventura #12502 üzenetére
Tesztek mindenfelet irogatnak osszevissza 45 centitol 19"-ig, de speciel az enyemnek ~54 centi az EPS12V kabele...
(Tobbit nem tudom lemerni, mert kabelkotegeltem oket.)[ Szerkesztve ]
-
medvezsolt
senior tag
HX520on van 6+2 pines PCIE csati
ezt garantálom" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
medvezsolt
senior tag
Valaki megtudná mondani mi az a EPS12V kábel?..mert az én lapomba olyat nem kell dugni..legalábbis nagyon remélem)
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
m4rc!
őstag
6+2 pines csati van rajta, es nekem van is egy elado.
We are analog players in a digital world
-
m4rc!
őstag
válasz medvezsolt #12507 üzenetére
Mert vettem helyette Enermax PRO82+-t ami szvsz sokkal jobb/halkabb/szebb
We are analog players in a digital world
-
Kombat
őstag
válasz ész ventura #12496 üzenetére
A villanyóra sem szoftver!
-
sztikac
őstag
Hi!
Fortron Saga 450P-ről (450W) mi a véleményetek? Kb. ilyen konfigba lenne:
E4400, ASUS P5K PRO, 2 GB A-DATA Vitesta 800+, 250 Gb Samsung HDD, 2 x dvd-rw, GAINWARD 9115 GF9600GT GS 512MB HDMI DD PCX mindez egy Thermaltake MAMBO black VC2000BNS házba szerelve. A processzor később cserélődne egy E8400-ra, illetve lesz még +2Gb RAM. Nekem elég megbízható tápnak tűnik -
sztikac
őstag
Hát ahol venném ott perpill nincs Corsair VX450. A PNF alatt a "Fortron 400W PFC ATX-400PNF" megjelölésű tápod érted? Jól sejtem hogy passzív PFC táppal jobban járok mint egy aktívval (úgy hallottam ezek valamivel megbízhatóbbak)? Amúgy a későbbi fejlesztésekre való tekintettel gondolkodom a 450-es tápban. Most a gépemben egy 300 w-os táp van, márkát ne kérdezz (egy HP Pavilion a6130-ban van). Ha tudnám hogy egyelőre ez is elég a leírt konfighoz akkor csak később vennék tápot ...
-
Skodry
aktív tag
ezek a 12cms silent tápok jobban bírják a strapát?
Mármint az van nekem is de nem érzem az erős légáramlást!"Ha ez a nap nem a barátod volt, akkor valószínűleg a tanárod volt!"
-
venember83
nagyúr
válasz sztikac #12512 üzenetére
Igen, egy vasmagos tekercs megbízhatóbb, mint holmi áramkör.
Igen, az FSP PNF az, amit írtál. Ha jövőre gondolsz, akkor se sok értelme van normál 1 procis, 1 videokártyás géphez négyszáz wattnál erősebb tápot, procik, memók, videokártyák fogyasztása nem növekszik hála az egyre kisebb gyártási csíkszélességnek.
Skodry: Nem értem a kérdést. 12 centis ventivel látják el a tápokat, mert ezek kisebb hanggal ugyanazt vagy jobb levegőszállítást biztosítanak, mint a 8 centisek. A tápnak ugyanakkor nem dolga a ház szellőztetése, ezt más ventilátorok kell biztosítsák.
[ Szerkesztve ]
-
sztikac
őstag
válasz venember83 #12514 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Akkor marad a PNF Ahogy nézem az adatlapját nincs benne túlterhelésvédelem. Mennyire fontos ez?
-
medvezsolt
senior tag
lenne egy kérdésem
fura lehet ,de nagyon izgat hogy tuti jo tápot szereztem é be (Corsair Hx520)
kézrátételes módszer. sz.gép ház tetejére: és nektek mennyire meleg?..ugy hasra ütve azért jóval melegebb mint a áhzam többi része..természetesen nem éget,de azér megérezni a hőjétez igy normális?
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
nyunyu
félisten
válasz medvezsolt #12517 üzenetére
Nalam alig langyos a tap, meg a digitalis lazmerom sem birja merni. ( vagyis <32C)
Igaz, en nem Quazant jaratok rola, raadasul a radiatorom is a hazon kivul van, igy a CPU egyaltalan nem melegiti alulrol.
-
Xirtam
veterán
Srácok véleményt kérek megéri az árát megbízható????
Tápocska -
sztikac
őstag
válasz venember83 #12521 üzenetére
A Fortron 400W Blue storm II -t én is nézegettem. Ha nem sok árkülönbség van ez és a PNF között akkor nem lehetséges hogy ezt jobban megéri megvennem?
Tudom hogy nem ez a topik témája de szerintetek ez a két táp gond nélkül beszerelhető egy Thermaltake Mambo házba? Gondolom hogy igen, a szabvány az szabvány,de azért biztos ami biztos
[ Szerkesztve ]
-
sztikac
őstag
válasz venember83 #12523 üzenetére
A kettő között kb. 3e HUF különbség van úgyhogy inkább a blue. Mert ahogy néztem a PNF-nek az adatlapján a hatékonyság úgy van megadva hogy min. 70%, a Blue storm II-nél pedig 80-82%. A mamboval kapcsolatban csak azért kérdeztem mert ahogy látom ott a ház felső részébe kell beszerelni a tápot, ezeknek a tápoknak pedig a tetején van a ventillátor. Vagy "fejjel lefelé" kell beszerelni a házba?
Kombat: köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
válasz venember83 #12521 üzenetére
Akkor ha jól értelmeztem a HSZ-eket akkor ez még harizsnyázva is van??? " FSP BlueStorm II. 400W " ??? De most láttom googlén hogy igen harizsnyázot!!! Venember83 köszönöm segítettél dönteni!
[ Szerkesztve ]
-
jayjay
tag
válasz Kombat #12484 üzenetére
Az Antec Earthwatts 500 annyi lenne majdnem, mint a Corsair 550-es.A Sharkoon 550-es ennél 4000Ft-tal olcsóbb.
Az az igazság, hogy a legfontosabb a hang és az ár, és persze elbírja a rendszert..Sajnos nem ismerem egyiket sem.A tesztek szerint ez a Sharkoon nagyon jó.
Köszi a segítséget.HTPC: XFX HD4830 512MB, 400W Corsair, 2x2048MB Kit OCZ, E5200,Scythe Slip Stream, GIGABYTE GA-G31M-ES2L, Scythe Shuriken, APLUS CS-GL3
-
Kombat
őstag
válasz jayjay #12530 üzenetére
Hang és ár arányban mindenképp az FSP BS II 500-at ajánlanám (15k körül van)!
Vagy ugyanebben az árban Corsair VX 450, ha be tudod szerezni!A Sharkoon tápok zajszintjéről nem tudok nyilatkozni. Ha jól tudom 8cm-s venti van bennük, de azt sem tudom, hogy milyen gyártmány.
-
bolonn
csendes tag
Par nappal elobb irtam arrol h gyakran lefagy illetve sotet kepernyovel indul a gepem egy uj videokartyaval valo bovites utan. A javaslatok egy uj tap vasarlasat surgettek . Vettem egyet es beszereltem( FSP 350PNF ). 2 napig egyetlen fagyas nelkul ment matol pedig kozben ujra csak a regi trukkot csinalja ujra... Valakinek valami otlete? Elore is koszonom!
AMD athlonx2 4000+ 2100MHZ(65w)
Merevlemez - WD1600AAJS(160 Giga SATAII)
DVD-ROM - ASUS
Gigabyte GA-M61P-S3
1G Kingmax DDR2 800MHZ
NVIDIA 7300 GT PCI-E(ASUS SILENT) -
ész ventura
aktív tag
Szerintetek a Corsair VX450-es elbírna egy 9800GX2-t egy húzott E8200-vel??
Úgy látom, hogy csak 6 pines csati van hozzá, namost a GX2-höz pluszban egy 8 pines is kellene.
1. A VGA-hoz adnak átalakítót?
2. Azt a 4 pines perifériába kell dugni??Köszi
Azt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...
-
Benhill
senior tag
Tiszteletem a hölgyeknek!
Jövő hét pénteken elvileg meglesz a HX520-am.
Viszont épp az imént codozás közben egyszerűen kikapcsolt a gépem, aztán visszakapcsoltam és ugyanúgy megy. A déli híd 60-70°C. Minden alapon van!
Ez mitől lehet? Ezek szerint ehhez a rendszerhez is kevés az FSP 400PNF
-
Skizz
addikt
válasz ész ventura #12541 üzenetére
Elbírja. A VGA-hoz elvileg adnak molex-PEG átalakítót, de ezt nem tudom pontosan.
-
Benhill
senior tag
szoktam figyelgetni a hőmérsékletet minden 40-45°C, egyedül a déli hid több...
a régi konfigommal (6600gt, 3000amd, k8n sli) -al alig volt hangja a tápnak de ezzel az ujjal kb 5X hangosabb lett. még a galaxy-t is elnyomja... 3db 12es venti is forog a házban + a táp, amiből igy is kicsit forró levegő jön ki...meglátjuk hogy az uj táppal mit fog kezdeni... -
ló úr
őstag
Érdekel vkit egy 350 W-os Chieftec táp? kb. 2 hetet volt használva,doboz,gari minden megvan!!!! 5000 ft ért bárki elviheti.!!
"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest