- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
tejesember78
tag
Sziasztok gépvásárlás előtt álok erről lenne szó:
Alaplap: GIGABYTE GA-P35-DS3 1 db 22.445 Ft
proci: INTEL Dual-Core E2180 2,00GHz 1M 800MHz box 16 346 Ft
vga: Galaxy PCIe 8800GT 512MB DDR3 HDTV/2DVI 49 900 Ft
ram: 2x DDR2 PC6400 800MHz 1024MB KINGMAX 4 607 Ft 5 ÉV >> 9200,
táp: FSP 350W ATX-350PNF Passive PFC 6 178 Ft
hdd: WD 160/SATA2/8M bontatlan dobozos 1 év gar 9900 Ft
dvd: Pioneer 212D SATA 18X +/- Dual Layer fekete 1 év 6900 Ft
ház: COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite 1 db 8.657 Ft
venti: COOLERMASTER Hyper TX2 RR-CCH-L9U1-GP 1 db 5142 Ft
majd szeretnék bele egy nagyobb procit de addig is egy kicsit huzni szeretném a nagyobb procihoz kellene esetleg egy másik táp -
Amoroso
aktív tag
válasz venember83 #11400 üzenetére
Jahh értem.
Találtam Ph-s tesztet, azt írták, hogy nemrossz, de komolyabb tesztnek kellene alávetni.
1 hónapja legalább megvan, nem vettem észre semmi gondot. Jól néz ki, moduláris.
3600-os hajtok vele egy e6850-est, alapon egy x850xt-t 2 vinyó, 1 optikai meghajtó, egy vízhűtő, 3-4 venti, 1pár uv-cső, 2giga ram.
Hogyan tudnám letesztelni? -
venember83
nagyúr
válasz Szten Márs #11403 üzenetére
Meg oszcilloszkóppal.
-
Amoroso
aktív tag
válasz Szten Márs #11403 üzenetére
Jahh értem.
Nem értek semmit
Szerezzek valamit, ami eszik mint állat? :d[ Szerkesztve ]
-
tejesember78
tag
válasz venember83 #11400 üzenetére
köszi a segítséget
-
kariad
senior tag
Corsair VX 550 táp mennyi érhet használtan??
-
exair
csendes tag
[OFF]udv!
az a helyzet, hogy ismet beindult az olajbiznisz, ezert veszek uj gepet:
gigabyte p35-ds3l
e6750
evga 8800gt sc
4giga ram (2*2gb 800as kingmax)
dvd iro, 2 vinyo (mindketto a lowend kategoriabol )kerdes az, hogy eleg-e ennek a konfignak egy 400w-os chieftec? (full terheles mellett, cod4, crysis etc)[/OFF]
oh latom erre van masik topic, akkor meghunyaszkodok
[ Szerkesztve ]
-
exair
csendes tag
e8200 nem fer bele a keretbe, azert nem vagyok orosz olajbaro..!
majd nyaron veszek sz*rerthugyert egy quadcoret uj alaplappal, ha mar kezdem erezni a lassulast(mondjuk ha elmeleti szinten el is beszelgethetnenk a dologrol, de a gyakorlatban mar meg van rendelve mind2 cuccos )
-
venember83
nagyúr
Ha quados álmaid vannak, akkor azért ajánlom, hogy inkább Corsairt vegyél, egykaris rendszerhez bőven elég egy VX450, amit már 15k-ért megkapsz újonnan, 5 év garival. Ha nem vetted meg még a Chieftecet, akkor inkább vedd a Corsairt, szvsz best-buy.
kieg: Nem best-buy, hanem abszolút best-buy.
[ Szerkesztve ]
-
kariad
senior tag
válasz venember83 #11410 üzenetére
Értem és köszi!!!!
-
Oracle
senior tag
Megvan a Corsair VX450 tényleg semmi hangja Már csak valami extra halk vinyó kéne
-
looser
addikt
válasz Oracle #11414 üzenetére
Oracle: PATA 160GB Samsungot használok 2 éve, nincs hangja, tényleg. De azóta feltehetőleg tovább rendeződött a piac. A 'korszer'ű tápodhoz gratula! Azt hiszem emiatt már alaplap (s így memória)csere is lesz nálam... De a tápot én sem bántam meg, márcsak a szép kis textilszütyő miatt sem
Mindenki: Apropó, tudtok olyasvalakiről aki itt maga építette a tápját?
[ Szerkesztve ]
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Roderic
tag
ezt nem értem!!!
most vettem uj tápot és nem tudok voltot emelni a procinak!!
tuningon csak ugy indul 3,1ghz-en és a memok 900mhz-en hogy a DS3-mon beállítom a voltot auto-ra!!
ha ugyan igy tuningolom csak Manualon van akkor nem indul!!
még akkor se hogyha manual-on hagyom de ugyan ugy 1,325 volton ahogy a lap beállítja !!
mi lehet a baj??"No pain, No gain"
-
snoopy
aktív tag
hali
valami 500-as körüli természetesen halk tápot szeretnék venni és olyat amiről le lehet szedni a nem használt kábeleket vagy épp rátenni ha kell. quad alá lesz majd. nem tudom, ezek a moduláris tápok lennének?
ja, és hosszú kábelje is legyen. cm690-es házikóba lesz, giga laphoz.[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
válasz Roderic #11417 üzenetére
Auto-ra tudtommal NEM ajánlatos tenni a feszt. Talán emelni kéne a feszen, de inkább a tuningos topicban érdeklődj, ebben nem vagyok képben.
Amúgy is: nem automatikusan a táp adja a procinak a feszt, hanem a lap. Tehát ez nem a táp hibája.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Bagira01
veterán
hd3850 256mb cf-hez elégnek kéne lennie az fsp bs2 500w-os tápnak? Van 2db 400gb-os egy 200gb-os hdd egy odd és 1,4v-n 3,6Ghz-n hajtott e2140
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Kombat
őstag
Nem tudja véletlenül valaki, hogy az FSP 300-60GLS SFX tápban milyen venti van? Vagy esetleg egy teszt amiben benne van ez a táp?
-
donsergiooo
senior tag
Az ASUS 450W-os tápot ajánlom mindenkinek akinek oylan gépe van mint az aláírásomban lévő! Nagyon cool és nagyon stabíl tőle a gépem!
ASUS P5QL, Q6600 (3400mhz), CM HyperTX , 8GB Ram (1060mhz), Ati 4850 512MB, Samsung 750GB + 2x500GB + 120GB HDD, LG DVD-RW, ASUS 550W táp, BENQ 22" TFT (1680x1050)
-
addikt
Nah, megvan a BlueStorm 400W-os tápocska. Nem gondoltam volna, hogy ilyen pille könnyű! Mintha Codegen-t fognék a kezemben! Persze nem a súly adja az erőt!
There's a device that I've been using called a whoop.
-
Snark
csendes tag
mekkora teljesítményű tápot illik egy ilyen gépbe rakni?
(ha esetleg konkrét modellt is ajánlotok, megköszönöm!)Intel Core2 Quad Q6600
Asus Silent Knight hűtéssel
P35 chipsetes alaplap
4 giga DDR2 ram
GeForce 8800GT videókártya
3-4 vinyó
1 dvd író-tuning nem szempont
-az hogy nagyon halk legyen viszont annál inkábbEgon tanácsára egy Corsair VX-450 vagy 520-asban gondolkodom, Ti mit ajánlotok?
előre is köszönöm!
-
megasanyi
csendes tag
Eh megvan a Corsair VX450 azt hittem halkabb lesz ,telhetetlen vagyok,de hát odákat zengtetek rola!
ha valakinek ez halk nemtudom milyen hangos lehetett elötte a gépe!
Mindenképpen egy komoly táp csak ajánlani tudom
Nekem is Q6600 és 8800Gt van birja veheted hozzá![ Szerkesztve ]
Nemértem ti hogyan értitek meg ezt a világot!?
-
Egon
nagyúr
válasz megasanyi #11436 üzenetére
Biztos a tápnak a hangját hallod?
Nekem előtte Enermax AX-VE táp volt, manuális fordulatszám-szabályzással, minimumra lecsavarva. Ahhoz képest is halk szvsz. Teszteltem a gépet vinyó _nélkül_, és baromira nem lógott ki a 3 db 800-as S-FLEX venti zaja közül (más zajforrás nem volt a gépben), amik meg köztudottan elég halkak..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
-
Egon
nagyúr
Jó ház, az árához képest legalábbis.
Egy igazán halk konfignak ilyen dukál: a legjobb hangszigetelt ház
Nekem volt ilyenem, de sajna csak közepes konfigot lehet benne lehűteni (neked is csak akkor tudnám ajánlani, ha lemondanál a Quad-ról és a 8800GT-ról (egy Wolfdale és mondjuk egy 3870 lehetne helyette)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
nyunyu
félisten
Caseteknek a sines vinyorogzito megoldasa nem az igazi, iszonyuan atveszi a vinyok rezgeset, 3 vinyo szepen tud bugni tole.
Sinek kihajit, aztan gatyamadzaggal jo, de most azon gondolkozom, megiscsak visszaterek a sines megoldashoz, mert megnyultak a gumiszalagok, de valami puha szilikongumibol csinalok valami sin felet.
Akkor vegre megint 6 vinyo fer be a 1019-be, nem 4.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Termi16
őstag
Sziasztok!
Nem teljesen a témába vágó, amit írok, de még mindig ide tartozik azt hiszem.
Szóval adott egy régi p3-as konfig, amiben egy MACRON POWER MPT-A200W típusú táp van. Namármost a 3. winchestert nyírja ki, ha minden igaz, úgyhogy kéne egy új táp. Viszont nem atx-es a drága, azt kérdezném, hogy milyen méretű tápot tudok a helyére rakni?
Esetleg valakinél nincs elfekvőben hasonló kategóriájú táp? Arra is vevő lennék.Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
Termi16
őstag
válasz venember83 #11446 üzenetére
Hát igen, ez az, amit nem tudok
A tápon semmi infó, googlebe beírva a típust is csak atx-es példányt találtam.Lehet, hogy elküldöm uncsitesómat az egyik pesti szakihoz, hogy adjon neki egy jó tápot némi pénzmagért.
Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest