Hirdetés

Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz jooker82 #48997 üzenetére

    Forditva ulsz a lovon...nem azt kell bizonyitani, hogy gond volt vele, mert minden gsm bolt alapbol gazosnak tekintendo. Azt kell bizonyitani, hogy folyamatosan jol teljesit.
    Azert mert nem ismered a rendszert ahogy altalaban mukodnek pont nem szabadna mellettuk kardoskodnod.
    Tegyuk fel, hogy van egy joszandeku bolt (keves ilyen lehet) es cserlik, javittatjak amit bevisznek hozzajuk. Ez nekik penzbe kerul. Eleg ha egyszer belefutnak egy rosszabb szeriaba, es amikor vissza kene adni 40-50 telefon arat, meg meg ugyanennyit javitani...szerinted mit fognak csinalni?
    Alzobol nem hivatalos helyen tortenik a szervizeles mer az draga, hiszen a keszulekeiket nem javitja ingyen a hivatalos szerviz (inkabb az emeleten, vagy egy raktarban a bolt mogott). Persze lehet ott is hozzaerto szaki, de az alkatreszek nekik is penzbe kerulnek, es nem jotekonykodnak, hogy veszteseggel mukodjenek. Mibol?
    Ha a boltok oldalarol nezed, akkor ugyanaz a helyzet mint nagyon sok magyarorszagi vallakozasanl...minimalberre bejelentett (vagy be sem jelentett) dolgozokkal mukodnek, minden lehetseges eszkozzel csokkentik a kimutathato nyereseguket, es altalaban csak annyit adoznak ami nagyon szukseges (vagy semmit). Nincs igazi felettes szerv aki oket vizsgalna, igy szinte barmit megtehetnek....akkor miert ne tennek? Azok amelyek vevobaratabbak csak akkor teszik ha szorul a nyakukon a hurok, de nem lesznek szivbajosak ha arrol van szo.

    (#48998) bigdady, (#48999) jooker82:
    Olvassatok bele barmelyik keszulek topikjaba...majd tapasztaljatok.
    Itt termeszetesen csak addig vannak az erdeklodok amig tanacsot kernek, utana a sajat keszulek topikjukban vannak...ha egyaltalan forumoznak tovabb.
    Elkeserito, hogy ugy probalja valaki osztani az eszt, hogy fogalma sincs mirol beszel.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák