- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
DAVID0000
aktív tag
Helo.
Remélem tud valaki segíteni. Ha minden igaz kaptam egy HOWDECRYPT nevű vírust és rengetek fájlomat megfertőzte. Hogyan tudnám visszaállítani az eredeti adatokat? AVG-t használok.
-
DAVID0000
aktív tag
-
DAVID0000
aktív tag
válasz blattida #26353 üzenetére
köszi, ha gép elött leszek ez lesz az elsö dolgom. A leg durvább az egészben hogy lövésem sincs honnan kaptam felnött oldalak látogatásából mar kinöttem. Meg a másik hogy ugy tudtam jobbára a rendszer particiojat fertözik ez meg másikon volt. Mikor észrevettem hogy sok mappaban +2 file van (txt meg egy gif) töröltem egyböl aztán mikor nem tudtam a doksikat megnyitni akkor néztem utána hogy mi ez és állitottam visz hátha kell a decrypthez.
-
DAVID0000
aktív tag
Helo.
Akit érdekel leírom mik a fejlemények a cryptolockkerrel kapcsolatban. Nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy végérvényesen elveszítettem a fájlaimat, meg kicsit türelmetlen is voltam várni a wsa válaszát eztér utánanéztem egy ötletnek ami kopattant a fejemből. A lényeg, hogy megnyitottam egy excell file-t és csupa hablaty dolgot láttam benne. De ez mellett még benne voltak az értelmes szavak is csak olyan volt mintha találomra a dokumentumba mindenféle karaktereket írtak volna a szavak közé és a formázás is eltűnt. Mintha sérült lett volna a file. Arra gondoltam valamit az adatok visszaállításával vagy javításával kéne csinálni. Letöltöttem a PDF, DOC és XLS filokhoz egy regenerator progit. A pdf fileoknál már sikerült is visszaállítanom egyet próba képpen. Az xls még fut remélem az is sikerül.
A programok:
SysInfoTools for PDF Repair
XLS regenerator 2.12
DOC regenerator 2.11
Még a képekkel (jpg) kell valamit kezdenem de remélem ahhoz is találok valamit.
Az égszben az a legrosszabb így is, hogy egyesével kell majd helyreállítanom a dolgokat.Még egy kérdés bár lehet azt nem itt kéne feltennem.
Úgy emlékszem az officenál volt olyan, hogy pl az excell egy korábbi időpontra vissza tudja állítani a fileokat, de csak akkor ha be van kapcsolva az automatikus mentés. Erről valaki tud valamit?[ Szerkesztve ]
-
DAVID0000
aktív tag
Sziasztok!
Újabb fejlemények a cryotolockerrel kapcsolatban. Sikerült pdf és Office dokumentumokat visszaállítani.
Még hátra van filmek és képek visszaállítása, amint sikerül megírom a programok nevét.Officehoz: Office Recovery Ultimate 2008
PDFhez: Very Pdf Pdf repair[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- MinDig TV
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- Okos Otthon / Smart Home
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest