- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz GyRoland #3470 üzenetére
DenyList-ed látom - de Enforce DenyList be vagy ki van kapcsolva? Gondolom ki különben az USNF és a Play Integrity se menne. Viszont akkor meg a Magisk nem csinál semmit hogy a modulokat elrejtse, nincs unmount, nincs semmi.. mivel Shamiko sincs így nincs is mi "elrejtse" hogy pl. van egy csomó modulod, amiből pl. a Google Unlimited Photos pont össze tud akadni az USFN-el meg a PI check-el is. (Mivel nem custom ROM így neked az USNF amúgy is kell - plusz sportszerű nehezítés a OnePlus..).
Szóval ez lesz a gond szerintem.
Ha az Enforce-ot nem akarod bekapcsolni akkor marad a Shamiko vagy a DenyList unmount modul. Meg persze a MagiskHide modul.
Próbálokzhatsz a Deltával de én nem nagyon szeretem ajánlani. Jobb (kiterjedtebb) benne a Zygisk elrejtése de v27-től úgyis benne lesz az official-ban ami abban is.Most egy Arrow OS-es Redmi Note 7-en nézem és amúgy simán indul az OTP nyűglődés nélkül. Juteszembe: DenyList-ed nézd át hogy felesleges dolgok ne legyenek benne mert a process elkapást nehezítheti (pl. az Android Services Library teljesen felesleges).
-
crok
Topikgazda
válasz GyRoland #3472 üzenetére
Enforce mellett az USNF ugyis kiszed bootkor mindent ami neki kell (gondolj bele: ha enforce deny lenne a gms akkor se a magisk se a zygisk se tudna hozzanyulni igy az usnf se (zygisk kell neki) es ha visszakeresel irtam rola pl. [itt]). Igy nem akad ossze, a logika igy teljes.
A Shamiko es az Unmount modul kb. ugyanarra valo, igy van, de nem pontosan ugyanugy van megoldva es a Shamioban velhetoen sokkal tobb dgyeb "rejtes" is ldhet meg (zygisk ptrace, etc) de ugye az LSPosed csapat nem hozza nyilvanossagra a Shamiko forrasat (ezert se szeretnem se hasznalni se ajanlani).
A MagiskHide azert lehet meg hasznos mert Zygisk nelkul is csinalja amugy a dolgat. De nem azt mint a Shamiko vagy az Unhide.
-
crok
Topikgazda
válasz GyRoland #3474 üzenetére
Root nelkul a gyari rendszer alapbol buko hiszen a nyitott bootloader mellett egyik Play Integrity teszten SE megy at.
Zygisk off mellett megolted az USNF-et (irt is hogy mem fut) es igy az elozo mondat lep eletbe.
Delta esetleg? Esvagy USNF Displax de egyel ezelotti mod.
De..
Inkabb valts bankot.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest