- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mobil flották
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
Nem tértem át a Canaryra, már rég azt használom. Valamikort a v23-ra váltás környéke óta, amikor gond volt a normál kiadással, patch terjedt a javításra, de a Canary megoldotta. Azóta ott ragadtam, de nem volt nehéz mert mostanáig nem volt új változat.
Ha már megszólítottál elmondom, azt olvastam, hogy a Riru javítások sokszor nem fix megoldások! A Telegram fórumon történő panaszokra adott gyors megoldások.
Valószínűleg ott abban a pillanatban segít az adott emberen, de nem általános érvényű.
Nem tudom mennyire igaz amit írtak, de én a helyedben óvatosabban bánnék ezekkel a patchekkel. Azt viszont tapasztalatból megtanultam messzire kerülöm a Riru xposed-et.
Minden ROM készítő nyomatékosan figyelmeztet, ha xposed-et vagy hasonló módosításokat használsz nála ne nyafogj, ha ez vagy az nem jól működik.Amúgy azóta a Canary is frissült, most a 23011 az aktuális verzió, de gondoltam ezzel most nem borzolom a fórum kedélyét, mivel a többséget nem érinti. De már várom, hogy legyen probléma és kipróbálhassam hogyan áll helyt az új Magisk.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest