Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz erdoke #5011 üzenetére

    "az állam, a kormány, vagy éppen a cár atyuska "csinál jót", gondoskodik rólunk, megoldja helyettünk a problémákat.'
    nem tudom feltűnt e, de pontosan e címszó alatt lopták meg a manyup tagokat, és csináltak ki mindenkit aki pont ezt nem akarta, hanem továbbra is saját maga akart gondoskodni a saját jövőjéről, mert az államban kurvára nem bízik...
    tudod, kiflitolvaj gabika és az ordas nagy hazugságok, majd most a maradék, saját magántulajdont képző számlákon vezetett saját tulajdonú pénzed ellopása, majd még azt sem mondták, hogy akiket megloptunk ezen a napon, automatikusan állami nyugdíjra számíthatnak mint bárki más, ugyanolyan feltételekkel. nem, nagy lófasz se történt, jelen pillanatban mindent elvesznek ezektől az emberektől és semmit sem kapnak.
    pont azt a 100e embert verték szét és lopták most meg, akik hittek az öngondoskodásban és nem dőltek be ennek a szar állami dumának.
    nem az öngondoskodás, a manyup az, hogy államadósság terhére takarékoskodtak elő, hogy ez teszi az országot tönkre, legyen már ennyi önkritikád, az teszi tönkre az országot, hogy geci korrupt politikusok ülnek mindenhol, csak hazudnak, csak a holdudvarokat tömik meg és a saját zsebüket, az, hogy 740ezer állami alkalmazott van egy kevesebb mint 10 milliós országban (már ez önmagában egy vicc), és 25% a fekete gazdaság aránya.. gyávák ezek, csak azt húzzák le, aki minden nehézség ellenére küzd becsülettel. ezek senkik. fel kéne ébredni és levenni a narancsos szemüveget..
    szóval ez ott kezdődik, hogy mindnekit megloptak. nem tudom, hogy érted e, tudatában vagy ennek a szónak a jelentésével. az, hogy utána hogy kozmetikázzák, magyarázzák ezt, ez már az ő dolguk, ahogy az is, hogy ezt te magadnak, hogy magyarázod meg.

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák