- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- iPhone topik
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Tsebacsi #215299 üzenetére
Én élőben még csak az EQS-t láttam. Jobban látszik? Egy modern nappali menetfénynél szerintem nincs szükség többre. Ez a megoldás szerintem (egyelőre még) inkább figyelemeltérő és zavaró, szóval inkább balesetveszélyesnek mondanám, nem biztonságosnak. A Mercin nagyon erősen világít, pont ugyanolyan fényerővel mint a nappali menetfények. Elég zavaró volt belenézni.
kisza25:
Szada85: A belső hangulatvilágítással nincs bajom, sőt. Diszkrét fényerőn elég jól mutat. És nem zavarja a többi közlekedőt. A többivel egyetértek! Számomra a legkiábrándítóbb feature a mai autógyártásból az S6/S7 kamu kipufogója.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
+1, világító bajusz miatt, vagy egyébként is, de észrevehetően többen húzódnak le a Golf előtt, mióta többnyire sötétben közlekedek.
Ennek ellenére én sem kérnék, ha lehetne választani. Egyszer kipróbálni jó, meg kicsit egyedibb a kocsi, de azért kell egy elfogadókészség is hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Engem sem, csak az első koccanáskor, amikor beleér egy SUV fenekébe... na akkor fog nagyon fájni a számla. Egyébként talán lehetne belőle olyat is kihozni, ami kevésbé taszítja a népet.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Formula-1
- Battlefield 2042
- Hálózatokról alaposan
- LEGO klub
- Projektor topic
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.