- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
pedig ha attetelesen is neha megremegve is de en (mar) igen. azert mar mert kihoztam a banyat vastagon +ba innen en arra fogadok hogy lesz 20000dollar az eth meg 10dollar az ada... es nem baj ha beesik 200ra...
baromi durva a risk/reward. el kell fogadni hogy benne van a lambo es a bukas is.
de talan azer van ez igy nalam mert eredetileg jo nagy oled tvt akartam amire a zasszony azt mondta hulye vagyok fektessem be vmi olyanba ami hozhatja is a penzt. persze amikor elmontam a vga/banya dolgot felsohajtott... de az atment
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Pietrosz
addikt
+1, ahhoz már nagyon kőgazdagnak kell lenni, hogy maradjon felesleges pénz amit bele teszel és azért még értelme is legyen mert szép lenne egy 10-20-50x-et össze hozni de 10k-ból még az se olyan húde sok. Egy vesztes sorsjegy, vagy lottó is fáj valamilyen szinten, de az max pár másodpercig A shitcoinozás pl na az is ilyen, szerencsejáték. De egy btc, eth hodling vagy egy időben kezdett bányászat az már azért más kategória, persze kockázatos, de mégse ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest