Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • koko52

    veterán

    válasz Reggie0 #84951 üzenetére

    Alá is támasztottam mindenhol, hogy miért nem az enyém. Rajtuk kívül egyetlen helyről sem érkezett törési kísérletről még figyelmeztetés sem. Pedig a 2FA fiókom 6 helyhez van hozzárendelve. És a gmail fiókom is sértetlen. Ami rés lehet az a remote desktop, de azt muszáj használnom az üzleti dolgok miatt. Viszont megnéztem és azon a napon nincs semmi az előzményekben amit nem én csináltam, illetve amikor gép elé kerülök és használtam akkor van egy értesítés is hogy távoli irányítás volt. Valamint PIN védi azt is (ami nincs megjegyeztetve sehol) és látom az aktív/hozzárendelt eszközöket. Egyébként ez is google fiókhoz kötött.
    Kaptak mindenről fotókat bőven, a saját zárolásukról is az utalás pillanatában. A véleményemet is megkapták, meg azt is mit fogok tenni ha nem kapom vissza a coinokat.

    [ Szerkesztve ]

    "Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets

Új hozzászólás Aktív témák