Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geresics

addikt

Sziasztok,

tök n00b vagyok a témában, így bocsi, ha valamit nem jól mondok. Az összefoglalóba belepörgettem, de ahogy látom az leginkább lelkiismeretes bányászoknak készült, én viszont tökre más irányból közelíteném a dolgot.
    Van egy bivaly erős gépem (ld. adatlapom), és már csak egy VGA kellene bele (4K videóvágás a fő felhasználás). Bemásolom a kérdést, amit betettem abba a topikba, ahol eddig jelen voltam:

Ha véletlenül sikerül vennem egy 3060 Ti-t (undorítóan drágán persze :DDD), és arra adnám a fejem, hogy esténként bányásszon, mondjuk 10 órát, akkor
    - ezt hogy kell elképzelnem?
    - hogy működik ez egyáltalán?
    - feltelepítek egy progit Win10 alá, és az csinál mindent? (Nyilván kell ide-oda regisztrálni is.)
    - A tudomány jelen állása szerint egy 3060Ti 10 óra alatt mennyit hoz? Tudom, hogy ingadoznak az árfolyamok, de pl. ETH 4000-nél (vagy bármi mostani árfolyamál)?
    Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy megéri-e ezzel próbálkozni? Pl. ha 10 óra alatt termel 1€-t, akkor egy év alatt már egy jelentős részét visszatermeli az árának, még akkor is, ha hozzászámolom a villanyszámlát. Nyilván napi 10 órával nem fogja visszatermelni az árát egészében, meg az árfolyam is változni fog, de úgy általában az alapjai érdekelnének ennek... :R

*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák