- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
Sziasztok,
tök n00b vagyok a témában, így bocsi, ha valamit nem jól mondok. Az összefoglalóba belepörgettem, de ahogy látom az leginkább lelkiismeretes bányászoknak készült, én viszont tökre más irányból közelíteném a dolgot.
Van egy bivaly erős gépem (ld. adatlapom), és már csak egy VGA kellene bele (4K videóvágás a fő felhasználás). Bemásolom a kérdést, amit betettem abba a topikba, ahol eddig jelen voltam:Ha véletlenül sikerül vennem egy 3060 Ti-t (undorítóan drágán persze ), és arra adnám a fejem, hogy esténként bányásszon, mondjuk 10 órát, akkor
- ezt hogy kell elképzelnem?
- hogy működik ez egyáltalán?
- feltelepítek egy progit Win10 alá, és az csinál mindent? (Nyilván kell ide-oda regisztrálni is.)
- A tudomány jelen állása szerint egy 3060Ti 10 óra alatt mennyit hoz? Tudom, hogy ingadoznak az árfolyamok, de pl. ETH 4000-nél (vagy bármi mostani árfolyamál)?
Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy megéri-e ezzel próbálkozni? Pl. ha 10 óra alatt termel 1€-t, akkor egy év alatt már egy jelentős részét visszatermeli az árának, még akkor is, ha hozzászámolom a villanyszámlát. Nyilván napi 10 órával nem fogja visszatermelni az árát egészében, meg az árfolyam is változni fog, de úgy általában az alapjai érdekelnének ennek...*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest