Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz HSM #6621 üzenetére

    Az Intensity növelése (lépcsőkben 20-tól 25-ig) nem (a nyers értéken is elhanyagolhatóan, de a magasabb Reject miatt nettóban nagyon nem), de a concurrency növelése segített egy kicsit. ~1.5x-es növelésre a többi kártyán minimális (véletlen szórásnak is mondható), ezen szignifikáns az emelkedés (660-ról 720).

    Ma már nem kajtatok ki oda, de még az jutott eszembe, hogy ezen nem pöccintettem át az Über/Quiet kapcsolóval űberhangos módba. Ami mondjuk cgminer alatt teljesen mindegy kéne legyen, de mivel ez gyakorlatilag két VBIOS közt kapcsolgat, így talán mégsem. (Még akkor sem, ha amúgy elvileg semmi más különbség nincs a két BIOS közt, csakis a ventilátorprofil, amit most ugye felülbírál a cgminer, de azért átbököm majd holnap ezen is.)

    (#6647) Zoty@

    Passz, én nem használta még P2Pool-t.
    Csak annyiból kényelmesebb, hogy kimarad az egyszeri regisztráció és account testreszabás (ami többnyire kimerül egy név+jelszó megadásban, esetleg egy email ellenőrzésben, aztán egy kifizetési cím és automata kifizetési összeg beállításában), viszont általában több a fajlagos tranzakciós díj.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák