- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Mobil flották
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Egy kis újítás XDA-ról, Így kell elővarázsolni a normális akkustatisztika diagrammot.
Még a végén azt hiszem az elrejtésnek köze lehet a merülésekhez, meg ahhoz a rejtélyes "Android operációs rendszer"-hez, ami általában ott éktelenkedik a fogyasztási lista tetején.Egyébként akik tapasztalják a durva merüléseket mindenkinek be van kapcsolva a WiFi folyamatosan? Mert ma napközbe kilőttem, és azóta mintha rendesen viselkedne, majd holnap meglátom egy egész napos teszten, mit bír kikapcsolt WiFi-vel.
[ Szerkesztve ]
-
HaZsolt
őstag
Hogy tudom azt beállítani, hogy minden alakalmazást mutasson nekem a play áruház, még azt is amihez már kevés a telefon (játék)?
-
gabancs
addikt
válasz alexander12 #21156 üzenetére
Valóban eltűnt, de a helye ott maradt :-) Így sem jobb.
-
alexander12
aktív tag
eltűnik után vessző
lejárt a szerk.időmkíváncsi, OP8T
-
atillaahun
veterán
válasz kriszpontaz #20904 üzenetére
Igen, kipróbáltam ezeket is, de ugyanaz a helyzet. Úgy látszik ICS alatt nem fogok 720p-s videót nézni.
-
embe
nagyúr
válasz atillaahun #21159 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
gabancs
addikt
válasz alexander12 #21158 üzenetére
Ráadásul a dedikált kereső gomb is le van tiltva. Így visszatettem, mert így semmi értelme.
-
bubus66
nagyúr
válasz atillaahun #21162 üzenetére
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
kriszpontaz
veterán
válasz atillaahun #21151 üzenetére
Igen, írtam is hogy az lehet a baj. Be kell állítani hogy alvó módban kapcsoljon ki vagy ha nem kell akkor ki kell löni, nálam sokat használt.
-
murdoq
tag
Megjelent az L9 2 évre 70-ért, nagyon jó ár.
Xiaomi Redmi 4x
-
baluka26
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz kriszpontaz #21171 üzenetére
Én meg már teszem is piacra a Blacket
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Igen való színű, hogy a Dominosat nézem meg vagy egy FUN társ kártya. Csak akkor ha dominóba veszem akkor kell fizetnem pluszba a SIN kártya cserért. Viszont ha lista nélkülin veszem akkor simán kicserélik micro SIM-re. Piacra tettem az enyémet.
(#21177) murdoq
Az igaz a lista nélküli áron se adják részletere.
[ Szerkesztve ]
-
badxgirl
aktív tag
Hát skacok, állati jó javaslat volt, hogy akkuidő érdekében zabolázzam meg a facebookot és a task killer folyamatos kilövését, mert míg eddig 1 napokat bírt az aksi úgy hogy 24 óra használat után 7-8%-al raktam töltőre, addig most 1 nap 12 óra 32 perc használat van benne, és még van 33%.
És ezt úgy, hogy nem volt se töltőre se adatkábelre dugva egy másodpercet sem, szóval esélye nem volt töltődni, van benne pár telefonhívás, folyamatos wifi, (kb 2 órát volt kikapcsolva összesen), e-mailezés, messengeren írogatás, fényképezés, képszerkesztés, zenehallgatás olyan 2 óra....más nem jut eszembe, nem tudom másra is használtam-e...
Majd ha lemerül annyira, hogy már úgy gondolom irány a töltő, akkor előtte lövök nektek egy képet az aku statisztikáról.
-
DonMaster
addikt
mkv 1080p video lejátszás
mx playerrel beteszed hardver üzem modba és van ott egy hang ikon arra rányomsz és ott kiveszed a hardveres audio dekodert és megy a hang szoftveresen és a kép hardveresenLG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
kriszpontaz
veterán
válasz bubus66 #21176 üzenetére
A következő telefonom minimum 4 magos lesz, normális méretű memóriával, amin remélhetőleg a már sokszor látott Ubuntu for android fog futni.
Még egy link róla.
Meg egy reklám. -
murdoq
tag
válasz kriszpontaz #21183 üzenetére
Ahogy olvasom a 4x-röl is elég felemások a vélemények.
Xiaomi Redmi 4x
-
Hlavacs76
csendes tag
Jelentem, váltottam 4X-re, de azért még vissza fogok járni, mert a black családban marad. Mindenkinek további jó romolgatást.
-
baluka26
nagyúr
28c SD kártyával van gond, eddig nem volt.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Norbi14
senior tag
Jó áron van az L9, de gyenge a képeket csinál sajnos. Inkább gyűjtök egy 4x -re, köv fizetéskor meg is lepem magam
-
bubus66
nagyúr
válasz balintka #21190 üzenetére
Igen de lista áron mennyi? 125K a Webshopba
Az L9 62K az 4X 98K az 36K mégse 20K
Alig 90K felet van csak 8K
(#21192) baluka26
Én még nem tapasztaltam ilyet. Nincs másik kártyád, hogy azzal kipróbáld?
[ Szerkesztve ]
-
-
DonMaster
addikt
-
Norbi14
senior tag
Látom 40ért árulod, neked a hátlap nem kopott? Én tokban tartom, de hátlapom mégis eléggé csúnya lett
-
baluka26
nagyúr
válasz balintka #21199 üzenetére
Árat sose a pénztárcádhoz vagy keresethez hasonlíts, hanem a hasonló tudású készülékek árához. A többinek nincs információtartalma a mobilra vonatkozóan.
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest