- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz kriszpontaz #19350 üzenetére
Igen az nem kell, de mint írtam én a ROM-ba szoktam tenni. Javítva, ahogy kérted
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
kriszpontaz
veterán
Valószínű ezért nem jön semmi frissítés mert az Optimus G-re meg annak a szoftverére gyúrnak.
Mindig felidegesítem magam ezeken az LG híreken. -
bubus66
nagyúr
válasz domojko #19355 üzenetére
Legyen csináljak, nem muszáj azt fel tenned fel teheted a valamelyik magyart is, melyik kell le töltöm akkor és meg csínálom
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
atillaahun
veterán
Aki kereste a kamera app-ot CM10 alatt, egybegyúrták a galériával, Galery2.apk néven fut.
Egyébként úgy tűnik a legutóbbi nightly-k óta betették már a 720p-s felvételt, kipróbáltam 15 fps-t tud, ami a korábbi 5-höz képes javulás. Persze a minőség még mindig szörnyű, és fel is borul néha az egész cumó.[ Szerkesztve ]
-
Apunk
tag
Hogyan tudnám a cicreles a %akksi kijelzést feltenni recoveryből úgy, hogy ne kelljen az egész romot újra feltenni? Mint például a világító gombsor, az is csak pár mega.
Sony Xperia Z2
-
bubus66
nagyúr
Ki kell cserélni a framework rest még recovery se kell csak root joggal rendelkező fájl kezelő.
[link] Itt ven cseréld csak le a framework mappába a framework-res.apk-t
[ Szerkesztve ]
-
andyTM
őstag
bubus66:
- feltettem én is az általad linkelt: p970_v20s_hun_lite_lgui3_hololauncher...-t, és azt szeretném megkérdezni, hogy gyári v20s-be bele tudnád integrálni a gps részét, mert a simával alig-alig talált műholdat, ezzel meg pár pillanat alatt - még házon belül is - jelet talált(!!).
-
bubus66
nagyúr
válasz andyTM #19361 üzenetére
Nem tudom beletelni mert a bin fájlt Max ugy, hogy fel rakok egy gyárit amit elmentek backupból meg csinálom, és át teszem azt akkor recoveryből telepithted
-
-
badxgirl
aktív tag
Hogy is van ez a világító gombsor dolog? Hogy tudom ezt rendszer újrarakás nélkül külön feltenni? Gondolom van egy zip amit recoveryből lehet fellőni, de nem vagyok benne biztos, sem abban hogy ilyet hol találok, illetve kell-e előtte/utána wipe data/factory reset, vagy csak simán install zip from sd card aztán reboot és hello?
Szóval valaki egy link és pár szó kíséretében felvilágosíthatna, ha van ilyen....
-
bubus66
nagyúr
válasz badxgirl #19346 üzenetére
A Lite Rommal nem lenne ilyen probléma. Amit èn használok abba átlag 220-250 Mgb között van a szabad RAM. Alap használattal volt mar 3nap akksi idöm. A töltés pedig ùgy szoktam, amikor jelzi, hogy elérte a 100%-ot akkor még egy òràt fent hagyom a töltött. Ezt csak hálòzatròl csinálom ìgy. Jò ét. Bocs ha valami hülyeséget ìrtam mobilròl írok. Persze ha nem sűrgős akkor holnap át küldöm. Nem a wipe data factoryreset kell. Ilyenkor elég csak a wipe cache és a wipe dalvik cache. Mért a data factoryreset az gyalul mindent
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz badxgirl #19366 üzenetére
http://www.4shared.com/zip/9Iwopfe_/boot-root-02.html Bocs de csak ìgy tudok linkelni. Ezt recoveryből felteszed ès világítani fognak a gombok. Azt hiszem, hogy a Logout blogomba is bent van. boot_root2.zip néven.
-
andyTM
őstag
válasz bubus66 #19365 üzenetére
- mert nem csak én használom a telefont..., ha hazamegyek az itteniek használják
- ahogy néztem a v20s az elég korrekt, csak a gps nem okés; viszont a lite-ban ver mindent
(amikor itt vagyok, akkor az Igo-t használom rajta; az pedig csak műholdakon keresztül kommunikál) -
badxgirl
aktív tag
válasz bubus66 #19368 üzenetére
Ezaz, mostmár beugrott, tudom hol keressem, köszi.
Amúgy tudom hogy lite rommal egyszerűbb lenne az életem, csakhát ha már ezt raktam fel, nem szeretem újrarakosgatni, backupokkal kínlódni vagy telepítgetni újra a cuccosokat stb...igazából kevesebb idő lenne, mint ezt használhatóra legyalulgatni, de mégse visz rá a lélek...Majd szétnézek én még az oldaladon, láttam ott egy listát azokról a dolgokról amiket nyugodtan kihányhatok a rendszerből, azt hiszem....
Na meg legalább lefoglalom magam, nagy szerelembe estem most a telefonnal, valami indokkal csak tapicskolni kell ha már van
-
atillaahun
veterán
Végre van egy kis időm CM10-ezni, úgyhogy közzé is tennék egy saját tapasztalatos buglistát így 1 nap után (nightly 20121018).
hibák,
- zavaróan gyenge kijelző-érzékenység, kb. 20%-ban nem reagál, vagy pontatlanul az érintésre
- kamera app fagyása hosszabb videók mentésénél | néha 720p-s felvétel fagyása indításkor | ilyenkor reboot nélkül nem indítható újra az app (LgCamera Pro-val stabilabb) | 15 fps-t produkál | közelre viszonylag jó minőségben vesz fel, de már kicsit távolabbra elég randán | focus sem az igazi
- hibás időzóna, +2 óra
- pár mp után kialvó gombsorvilágítás
- képernyő bekapcsolásnál pillanatnyi vibráló animáció és fényerő
- fényerő auto max-olása bekapcs-nál, ha a fejlesztői eszközök > ablakanimáció nincs engedélyezvehiányosságok,
- FM rádió
- engedélykezelés
- HW dekódolás
- button remapping
- WiFi csatornabeállítás
- OC, UV, I/O scheduler és governorok beállítása
- G gomb műveletei, mint gépelésnél kurzorléptetés oldalsó kocogtatásraeddig rendben, de még tesztelés alatt,
- GPS 6-8 műholdat talál pár perc alatt szabad téren jó időben | ~10 m-es pontosságot ad | navigáció még nem volt
- BLN
- akksiKészül a romtakarítási leírás is hozzá, eddig sikerült 20 app-ra apasztani a /system-et a kezdeti ~70-ről - alapvető funkciók működésképtelenné tétele nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz badxgirl #19370 üzenetére
Hát igen tapicskolni kell. Ha
már megvan.
nem akarok bele szolni de nem az appok száma alapján kell törölni. Godolom, hogy akik készítették a romokat azok már műszerek belöle mindent. Csak vigyázz nehogy ùgy jár mint a GBvel én ki próbálom mert én már fél napot ülök gép előtt még össze rakom ha be szarik rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
Hogyan tudok recoverybe menni? Nem rootolt a telefon.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
válasz atillaahun #19378 üzenetére
Hogyan tudom rootolni?
S2-n minden könnyebb volt ROM cserével kapcsolatosan.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
válasz atillaahun #19380 üzenetére
És akkor utána mehetek a recoverybe irányító reboot progivel recoverybe, wipeolok mindent, rakom a ROM-ot, vissza recovery, megnt wipe minden és boldog lehetek?
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
foxymaxy
senior tag
válasz atillaahun #19378 üzenetére
gyári romon semmien hatása nincs.
egyes romoknál műxik csak a gomb kombó.
egyébként nem csinál semmit.e pluribus unum
-
atillaahun
veterán
válasz atillaahun #19371 üzenetére
Kis kiegészítés.
hibák,
- gyári kedvencekből hívásnál behal a kijelző, csak sokára éleszthető fel
- a google programjai kb. 1,5-2-szer annyi ram-ot zabálnak mint ICS előtt, így észrevehetően gyengébb a multitasking | összességében lassabb reagálású | nehézkesebb rendszerhiányosságok
- szerviz kódokeddig rendben de még tesztelés alatt,
- HW dekódolás -
bubus66
nagyúr
válasz atillaahun #19371 üzenetére
Bocs de nem akarok bele szólni de nem az appok száma alapján kell törölni. Gondolom, hogy akik készítették a romokat azok már vagy bele se tették volna, vagy már alapból kitakarított ROM-ok. belőle mindent. Csak vigyázz nehogy úgy jársz mint a GB-vel én ki próbálom mert én már fél napot ülök gép előtt még össze rakom ha be szarik rendszer. Az is igaz,hogy neked még nem volt meg felelő ROM más mindenki tudta használni csak te nem.
(#19374) badxgirl
Omadmclient-es ezt honnan szedted, hogy törölni lehet?(#19381) baluka26
Ezzel próbáld meg. 6-os gombot nyomd meg a gomb variációt felejtsd el az nem nagyon szokott működni. Általában a custom ROM-okban meg szokott oldva lenni a recoverybe való belépés vagy a bekapcsoló gombal vagy a status bar görgetésevel
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz baluka26 #19381 üzenetére
(#19381) baluka26
a full wipe ajánlott minden esetben, + mellé a format system is és úgy telepíteni az új ROM-ot, elméletileg root jog nélkül is be kell tudnod lépni a recoverybe
-
bubus66
nagyúr
válasz atillaahun #19387 üzenetére
Nem unatkozok csak az usereket akarom a hülyeségeidtől meg menteni. Persze, hogy nem beszélünk csak értelmes dolgokat írjál és na akarj másokat is bele vinni. Mint írtam amik bent vannak appok biztos, hogy kellenek bele, és nem az appok száma szerint kell törölni,hanem hogy mire nincs szükség de ott sem írok baromságot. Na pá Természetesem mindenki azt tesz fel amit akar, csak akkor viselje a következményeit, is.
Ja és nem szoktam unatkozni mikor a fikázásaidat olvasom.
Ajánlom a figyelmedbe az 1HSZ-t itt szabad a fikázás, bizonyos szintig.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz bubus66 #19389 üzenetére
Az a gond, hogy te egy álomvilágban élsz, és önmagad paródiáját alakítod már elég régóta. Az elején még megmosolyogtató volt, hogy úton útfélen ellentmondásokba keveredsz magaddal és 2 értelmes mondatot nem tudsz leírni egymás után. Volt idő mikor kicsit aggódtam érted, hogy biztos beütötted a fejed valahova, de úgy tűnik sajnos nem múló tünetről van szó.
Mostanra már csak a gyerekeid sajnálom, elég rossz eséllyel indulnak neki az életnek, hogy ép ember váljon belőlük.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz atillaahun #19391 üzenetére
Én is mosolyogtam a hülyeségeidre, de még gondolkodok, hogy az előbbi sértő HSZ-det nehogy a modkertbe Tegyem. Mi ért kellene vissza olvasni. én nem vettem a gyerekeidet a szádra.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz atillaahun #19393 üzenetére
Egem aztán miért hajtana ki? Én nem vettem a számra senkidet sem, és nem írtam sértőket mint te. Miért nem merném, önkéntes felügyelő vagyok állítólag Csak nem szidom senkinek a gyerekeit bocsika.
[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
Már megint kezditek?
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
bubus66
nagyúr
válasz anderledani #19395 üzenetére
Nem érdekel, mit írogat, nem tudom, kit moderálnának, visszaolvastam a kettőnk közötti HSZ-ket.
Nem kaptál még választ a leveledre az LG-től?
[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
válasz bubus66 #19396 üzenetére
De, de nem másolom be, semmi érdemleges.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
bubus66
nagyúr
válasz anderledani #19397 üzenetére
Gondoltam, mert én is kérdeztem, de semmi a szokásos, sablon szöveg.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz domojko #19375 üzenetére
(#19375) domojko
Itt van amit kértél a SmartFlashToolshoz való. Ne ijed meg a bin. fls fájl a zip-en belül egy mappában, van.
(#19369) andyTM
A komplett V20S-HUN recoverys változata kell?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest