- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
válasz bubus66 #14102 üzenetére
Akkor még sok van hátra.
Sebaj, most jól működik a telefon, csak Zeus után annyira lassú
Viszont most nem fogom sem rootolni sem flashelni. Ki tudja, lehet eladom, de most annyira lement az ára is, ki tudja kapnék e érte 45öt, kb, alatt meg tuti el nem adom, mert nagyon is jó kis telefon ez. -
bryan051992
tag
nem tudja valaki hogy a mobilinternet program nevét és h hol található zeus 6.23-ban kiakarom cserélni mert ha bekapcsolom a telefon belasul ..???????????
-
bubus66
nagyúr
válasz Hedgehog28 #14105 üzenetére
Nagyon szívesen. Akkor jó ha meg oldotta.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Cooler96
aktív tag
Van egy kéken(vagy fehéren,nem nagyon egyértelmű) világító pixelem.Vajon ennyiért kicserélik?Biztos nem halt meg mert a fehér egységes a képernyőn,nincs fekete pont,de fekete háttérnél látom ezt.Most ilyen stuck pixel újraélesztőprogit lövök neki,hátha jobb lesz.
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
panamakalap
csendes tag
ISOval van a baj, ezt itt régebben is beírták. Ugyanis, valamiért szarul érzékeli a telefon az ISO beállításokat és egyből feltolja 800asra automatan, amitől zajos, mosott lesz a kép Nagyon rossz a fényérzékelése..
8nemesis8: De lehet, csak nem ettől a telefontól. Ráadásul árban sem kell különösen elrugaszkodni
-
törölt tag
válasz panamakalap #14112 üzenetére
Ez nem igaz. Én legalábbis soha nem tapasztaltam. Ne tudom hogy érted-e az összefüggést, de ha szükséges simán elmegy 1/12-es záridőig vagy tovább is hogy az ISO-t ne kelljen nagyon felnyomnia. Ez pedig már nagyon a bemozduláshatáron van, tehát hosszabb záridőt és alacsonyabb ISO-t már nem igen használhatna, vagyis az automatika jó.
Amúgy melyik telóra gondolsz ami annyival jobb képet csinál? Lemaradtam valamiről?
-
anderledani
őstag
válasz #65755648 #14113 üzenetére
Saját tapasztalatból, Optikai képstabilizátor nélkül 1/60-ig nem mozdul be képstabilizátorral 1/8-ad 1/4-ed körülig bírja.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
törölt tag
válasz anderledani #14114 üzenetére
Milyen fényképezőről beszélsz? Hány mm-es fókusztávnál?
[ Szerkesztve ]
-
gabancs
addikt
Optikai képstabilizátor????? Telefonban? Nagyon le vagyok maradva....
-
törölt tag
Amúgy ott van feletted tlala képe, az is 1/9-el készült, ISO 800-on. Szted életlen?
-
bubus66
nagyúr
Egész jó lett a kép de ide is fel teheted.
Fotók, videók mobillal (telefontípust írjatok!) - képfeltöltő-oldal linkek a #1-ben
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
jegenye77
addikt
Az érdekes,hogy az Elixir progi más ram használatot mutat mint a futó alkalmazásoknál,alul.
Az Elixir folyton 40mb szabadot mutat a teló meg 120-at.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Cooler96
aktív tag
Valaki #14111 ?Bocs csak fontos lenne egy kívülálló válasza.
Ja és ha már holnap viszem szervizbe,hogyan tudom eltűntetni a root jeleit?Épp msot teszem fel a gyári v20o-t de hallottam,hogy logcat-ekből lazán rá lehet jönni hogy babrálva lett a teló.Vagy ha hardveres(ez esetben pixeles) hibán van,a szoftvert meg se nézik?
[ Szerkesztve ]
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
8nemesis8
veterán
válasz panamakalap #14112 üzenetére
Akkor pontosítok. Én nem is várok el többet egy telefontól. Amin jól fényképezni lehet vagy vagy Sony vagy telefonálni nem lehet vele
-
8nemesis8
veterán
válasz Cooler96 #14121 üzenetére
Szia!
Én visszavittem szervizbe és nem volt gondom.
Először backupot feltettem a gyárit a sajátomat. Mindig volt minden cache ürítés data törlés stb...
Unroot gingerbreak-el!Habár ez lehet fölösleg volt.
Utána ment SmartFlashTool-al gyári T-s V10G vagy mi, ami az első is volt. Aztán hivatalos frissítővel ráfrissítettem. -
bubus66
nagyúr
válasz Cooler96 #14124 üzenetére
(#14124) Cooler96
Ha a SmartFlashToolsal Fel Rakod akkor nem mert az töröl mindent tehát nem úgy csinál minta KDZ updater. Nem kell V10 meg ilyenek egyből mehet vissza a V20O csak ajánlom előtte is csinálj egy factory resetett.
(#14123) 8nemesis8
Mint írtam semmi féle ROOT UNROOT nem működik a V20xx szérián. Az Unrootnál nem gyalul lock fájlokat. Csak a root-ot szünteti meg.
[ Szerkesztve ]
-
HaZsolt
őstag
Nekem a teló szólt, hogy talált valami új szoftvert, felpakoljam rá?
-
HaZsolt
őstag
LG-P970-V20p, elfogadtam a frissítést, hogy előtte milyen azt nem tudom.
-
neo-geo
aktív tag
Azt nem lehet valahogy megoldani hogy a kamerában beállítok dolgokat pl:ISO érték, vagy porté mod, kilépek újraindítom a kamerát és nem maradnak meg amiket én beállítottam.
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
-
bubus66
nagyúr
válasz HaZsolt #14132 üzenetére
Azért mert most adták ki a németek, lényegében. De én meg csináltam a Recovery + root-ot ha kell fel teszem? Fent van az oldalamon mind a kettő recovery-s is meg a sima gyári SmartFalshTools-al rakd fel biztonságosabb mint a telefonról.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Csináltam egy olyan ROM-ot, % akkumulátor kijelzés, és a Power gombbal belehet lépni a recoverybe. és újra lehet indítani a telefont. Folyamatosan fognak fel kerülni külön csak meg jelölve, hogy %.os akksi kijelzés, valamint bele került még egy téma is.
-
bubus66
nagyúr
válasz bubus66 #14136 üzenetére
Mit a %-oks akksi ki jelezést. Meg próbálom, de a 4 napja azzal foglalkoztam, hogyan tudom a power menübe bele tenni a Reboot-ot és a recoveryit. Neked melyik van fent különben?
[ Szerkesztve ]
-
shaggy
aktív tag
Sziasztok.
Az miért van hogy a telon mostanába nagyon durván belassul majd magához tér és utána megint jól működik. Meg szerintem gyorsan merül reggel szedtem le reggel szedtem le a töltöről és 64 % van most szerintem ennyire nem kellene merülnie és ma semmit nem csináltam rajta. 1-2 telefon volt ennyi.
-
atillaahun
veterán
válasz shaggy #14146 üzenetére
Betelik esetleg a memória (?).
Szoktad ilyenkor újraindítani? Mert az használ neki.
Bár ha azt nézzük, hogy emellett még merül is, akkor valamelyik app-od okozza valszeg mindkét dolgot.
A 2 program amivel (talán!) a végére lehet járni mi merít vagy túráztatja a procit viszont fizetős. SystemPanel vagy BetterbatteryStats.
Akksi használati statisztika mutat valami szokatlant?
Milyen app-okat raktál fel mostanság? -
shaggy
aktív tag
válasz atillaahun #14147 üzenetére
Semmit nem raktam fel a Go launchester fut szokvényos időjárás widget facebook email meg ilyenek. Nem szoktam újrainditani mert magától magjavul pár perc után. most 107mb a szabad ami szerintem nem valami sok. Nem tudom mi lehet az oka ennek.
-
shaggy
aktív tag
válasz atillaahun #14149 üzenetére
értem köszi nekem úgy van hogy van a go facebook widget az ki van rakva és az mellett meg a facebook for android alkalmazás is be vagyok jeletkezve. De estre feltöltöm és kikapcsolom mindkettőt és megnézem holnap hogy is merül a progit meg amit javasoltál utána nézek.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Milyen légkondit a lakásba?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Trump vagy Harris
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest