- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
nézd meg hogy bekapcsoltad-e a beállításokban nekem 6.11nél működik a zenelapozás, képlapozás és a kurzor mozgatása meg a képeknél a panorámázás de a többi nem, bár azokat nem is használom
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
atillaahun
veterán
válasz foxymaxy #10707 üzenetére
Igaz, kicsit félreérthető volt, amit írni akartam, hogy v6-tól nincs gps.conf a Zeus-ban. Bár talán előtte se volt, de azokat nem próbálgattam végig.
Egyébként mai itthon-meló oda-vissza úton megint szépen és pontosan navigált a GPS, úgyhogy aki még nem próbálta a CM7-ből származó gpsbrm_conf.xml fájlt, az esetleg tegye meg.
Bár én is azért nem cserélgettem már szimplán a fájlokat az utóbbi időben, mert volt egy olyan halvány gyanúm, hogy nem csak ez az 1 fájl befolyásolja a dolgot. -
clark68
tag
válasz Recon666 #10737 üzenetére
Én a hétvégén kipróbáltam a 0.9-es verziót.Szép volt,gördülékeny csak nem működött semmilyen hálózat se wifi se mobilnet és nincs benne magyar nyelv.
CM7 alapú rom,mindenképp ígéretes mert nem a megszokott gyári felépítésű ugyanolyan mint a LEZO Rom ami kinai MIUI.
Changelogban irják hogy az 1.0-ban már megy a net viszont kamera rádió meg egyebek még nem. -
atillaahun
veterán
válasz gyuri00 #10713 üzenetére
Hát kéne persze, de mint esetleg olvas(hat)tad sokaknak van vele problémája, így a moddolás nem mindenkinek tiszta szórakozás, lehet némileg kényszer is.
Visszavitelt én sosem javasoltam, csak egyértelmű hiba esetén, a GPS nem működése pedig sajnos pont nem ilyen. A szervizelés ritkán vezet jóra, mint 2 kolléga itt korábban megosztotta, annyit értek el a szervizbeadással, hogy rájuk fogták hogy függetleníteni próbálták a telefont és megvonták a garanciát. De legalábbis ijesztgettek vele.
Navigációs programok cseréje abszolút nem működő GPS-t szerintem nem javít meg, esetleg minimálisan tudja fokozni a hatékonyságot.(#10710) tlala
G gombnak ÍGY kell egyéb funkciókat adni. Nálam a kamerát hozza elő és fényképez vele.
Képernyőzárat meg csak külön programokkal lehet kikapcsolni, melyek hátránya, hogy csak rebootig működnek. Bár én nem sűrűn reboot-olok, viszont én is hatalmas ostobaságnak tartom a képernyőzárat, így Elixir-t használok ellene, ami még sok minden más okosságot is tud.(#10731) eladogeppc
Igen van Auto Focus videózás közben, nekem volt alkalmam tesztelni kocsikázás közben. Fel is akartam tölteni a tesztvideót, de Zeus rom alatt sajnos nem működik a Youtube feltöltés, és még nem tudtam megjavítani. Majd felrakom esetleg Dropbox-ra hátha onnan lehet stream-elni.(#10739) tlala
Nálam működik a billentyűzet léptetés kocogtatásra. Nagyon szeretem, többit nem próbáltam hogy működik-e, de mindenesetre be kell őket pipálgatni először.((#10746) Zsolt96
Pár napja linkelt valaki egy GSM boltot, ahol 55k volt az OB, keress esetleg eladóra, vagy gsm-re.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Recon666 #10762 üzenetére
(#10762) Recon666
Ha adsz egy linket a CM7 RC1-ről én ki próbálom, mert ezt hiányolom, hogy nincs hozzá stabil CM7
(#10746) Zsolt96
Pár napja linkelt valaki egy GSM boltot, ahol 55k volt az OB, keress esetleg eladóra, vagy gsm-reÉn beírtam a googlebe és milliót oldalt ki adott, lehet válogatni. Pedig csak annyit írtam be, hogy Telefonok olcsón.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Recon666
Közösségépítő
-
takessz
senior tag
LG Magyarország Kedves Bence! Ha minden igaz, most már tényleg hamarosan elérhető lesz a hivatalos frissítés! Tegnap, 17:37
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
bubus66
nagyúr
válasz Recon666 #10765 üzenetére
Na pakoltam bele egy két cuccot, lehet hogy csinálok egy téglát.
Csak nem a Skatemen ami volt a IAIII az CM7 alap elméletileg el kell futni arajta
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Recon666
Közösségépítő
-
bubus66
nagyúr
válasz Recon666 #10770 üzenetére
Igen kicsit sokat pakoltam bele app-okat, meg nem tetszett a framework átdolgozása a CM7-nek, pedig CM7 alapból raktam be. De kísérletezek.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Recon666 #10770 üzenetére
Hát nem tudom milyen alapra készült, eddig ez volt az első telefon, hogy CM7 kompatibilitásnál 10-ből 1 egedet felrakni. Pedig a kernel is ugyan az, mint a többi CM7. A gyári app-ok közül meg kísérletezni se kell. Hogy valamit visszategyek. A kamera lefagy, a youtube nincs bent alapból, nem is engedi fel tenni. Maradok a gyári V20O-nál, nekem eddig ez jött be a legjobban. Mert elméletileg CM7-re épített app-nak el kellene menni.
[ Szerkesztve ]
-
Zsolt96
tag
A gyári ébresztőt is vissza lehet tenni valahogy.? Vagy esetleg feltenni flash el?
-
bubus66
nagyúr
-
sheep
addikt
válasz atillaahun #10757 üzenetére
megy a youtube feltöltés zeus v6.11 alatt, ha a gallery-ból (alap quickpic) töltöd fel a youtube-ra, a megosztás opciót használva
ezt most töltöttem fel próbaképp:
[link]9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
bubus66
nagyúr
Fórum társak nem akar venni valaki ZTE Skatett. jó pénzért tudok minimum arany áron egy kicsit nincs el szálva. Én tudom nekem volt Skatem, még ha független is akkor is sok. Bocs tudom, hogy nem ide valóm csak kíváncsi vagyok a véleményetekre
-
atillaahun
veterán
Köszi a tippet, majd kipróbálom úgyis. Egyébként én is épp most küldtem fel egy nemrég készített videót Dropbox-ra, próbaképpen hogy onnan is lehet-e stream-elni, és úgy tűnik igen. ITT lehet kipróbálni. 480p-be csináltam, 5 perc kb., csak annyi ahogy megyek reggel dolgozni kocsival. Látni rajta, hogy az Autofocus bizony működik, bár engem baromira zavart, hogy sokszor bénán fókuszált. Nem lehet ezzel szerintetek valamit csinálni, hogy ne 2 méterre fókuszáljon, hanem inkább távolabbra?
Most töltök fel egyébként egy 720p-set is, majd azt is linkelem.
(#10778) bubus66
50k-ért szerintem durván sok, 40 még jó ár érte újonnan! Én is annyiért vettem, de aztán visszaküldtem, megpótoltam, és 50k-ért vettem egy jó állapotú használt OB-t.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz foxymaxy #10777 üzenetére
(#10777) foxymaxy
Igen nem csak a kamera, más is pedig volt egy telom és 2.3.7 CM7 alapot vagy app-kat beraktam simán el ment hát itt nem jött össze. Pedig komáltam, a CM7, de ajánlok egy jó telefont azon szuperül futott az IAIII. szintén CM7 alapra készül. Meg nyúltam a frameworkot. csak egy képet akartam berakni, de nem reagált semmire. a default_wallpapert akartam kicserélni. Már jött minden meg állás.
Ajánlom figyelmedbe érdemes meg gondolni
#10777) foxymaxy
A SmartShopba (elnézést ha rosszul írtam) valami voda cég ott lehetett kapni 2 hónapja 55k, nem olyan régen néztem ott is olyan 50 k körül van. akkor LOB 150000 nem? Mert tudásban még a gyári rommal is hülyére veri a Skatett.
[ Szerkesztve ]
-
Dunbar
senior tag
válasz bubus66 #10778 üzenetére
Nagyon nem éri meg, ennyiért van Defy, Milestone 2, Desire, Omnia 7, talán Galaxy S is. Skate amúgy is túlárazott.
Gondolkodom, hogy lecserélem/ elcserélem az Omnia 7-et Blackre (vagy 2x-re, vagy Arc-ra, csak a NOVA kijelző és a design miatt játszik ő is), hibák érdekelnének (pl. házon repedés, vagy olyasmi, mint az elején volt videó széthúzás, kijelző beégés, random újraindulások, hibás microSD kezelés).
MIUI van már rá stabil, bugmentes?
720p-t elvisz problémamentesen?
Jack-en keresztül pl. Nokia kábellel kilőhető TV-re?Előre is köszi a válaszokat
-
oszi666
őstag
válasz bubus66 #10764 üzenetére
én kipróbáltam. eszméletlen gyors, nagyon jól kezeli a memóriát. cserébe az audio bugok még megvannak: nincs csengőhang, max hangerőn ordít, eggyel lejjebb véve suttog, média hangoknál ugyanez, plusz ismerősöm blackjének leégette a prociját, amire természetesen nincs garancia. szóval csak óvatosan vele. plusz legjobb barátom panaszkodott, hogy nála nagyon instabil a wifi. szerintem zeus 6.11 a legjobb eddig.
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
bubus66
nagyúr
válasz Dunbar #10782 üzenetére
Én tudom, nekem volt Skatem. ennyi volt amit ki lehetett az ki hoztak belőle. De 50-65K sok érte, ezért már telefont adnak, a t-nél közel egy Arc.
-
bubus66
nagyúr
válasz oszi666 #10784 üzenetére
(#10784) oszi666
Ez azért van mert nincs kettő egyforma készülék. Meg az milyen CM7 amelyikbe nem lehet, CM7 appot belerakni. Én pedig imádom a CM7-et de ezt most ki hagyom míg nem lesz egy stabil változat.
-
FerNandor
őstag
Hamarosan töltök fel autós videót, csak valamit kell babrálnom még az autós tartón mert nagyon bezizeg valami szinte mindig, de föleg, amikor szar az út (és hol nem az?)
ja, a gps: most írtam xda-n is. visszaraktam a v6-ot nem volt jó a gps, mondta a huexxx, hogy nem változtak a gps-es dolgok a v6 és az újabb romokban. ezért visszaraktam a 6.11-et. és az jutott eszembe, hogy lehet, hogy tudatlanul az elsö gps-es próbánál volt wifi kapcsolatom és úgy hamarabb talált jelet. lehet, hogy eltárolta a neten lekért adatokat és a késöbbi indításoknál ezért talált olyan hamar jelet. lehet, hogy nem így van, viszont nem tudok már másra gondolni...
[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
törölt tag
Kijött a 7.0-s Marvel, testreszabható telepítéssel, most teszem fel. Előző marvelről elég a dalvikot törölni. Meglátjuk, milyen pluszt jelent az előzőhöz képest.
Update: adatok megmaradtak, egyedül a home screenen a widgeteket kell újra kipakolni.
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Gyerekek majdnem szívrohamot kaptam, megláttam a Motorola Motolux-ot a Trénél 63ért kártyásan, és azt hittem ugyanez a vas van alatta, csak 10essel olcsóbban, de hála az égnek gagyibb, úgyhogy megnyugodtam. Az OB jobb választás volt .
-
anderledani
őstag
Végre megjött a szilikon tok Hongkongból! Elég jó minőség kb 800HUF-volt nem ragad és olyan vékony amilyen vékonyság még nem a minőség rovására megy. Adtak hozzá egy fóliát, korábban rendeltem olcsóbb fajtát , az rossz volt karcolódott még a körmömtől is, ez nem és sikerült kb 94%-ban tökéletesen felrakni.
A miui romot később ha javul, majd kipróbálom.iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Dunbar
senior tag
válasz kriszpontaz #10795 üzenetére
Név alapján én is azt hittem, legalább OB szintű a hardver is. De akkor meg ne rakjanak bele 4" 480x800 kijelzőt, 8 megapixeles kamerát meg ilyen király aszimmetrikus formát, ami már XT720-nál is tetszett.
LG tévékben jellemző a DLNA? Vagy csak felsőbb kategóriában? Hogyan lehetne megoldani, hogy DLNA-n keresztül rakja ki a képet TV-re? (Pl. külső médialejátszóra vagy ilyesmire gondolok.
-
takessz
senior tag
válasz tzsolesz #10768 üzenetére
a gyári 2.3 a t-mobilos ics minimum 2 éve szentem tudod mien az lg
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
kriszpontaz
veterán
válasz Dunbar #10797 üzenetére
Amelyik TV hálózati csatlakozóval (LAN, Wifi) rendelkezik annál szerintem alapszolgáltatás. Mint tudjuk ez nem az alsó-közép kategória, hanem legalább 150-180 ezres árkategóriában indul. Mintha erre emlékeznék a legutolsó TV vásárlás óta (havernak vettünk).
Amúgy a Motorola jól néz ki, csak tré a hardver alatta. Amúgy az elmosás elég erős a 8 megapixeles képeken, tehát az sem nagy szám.....
-
embe
nagyúr
válasz anderledani #10796 üzenetére
A tokról egy jó minőségű képet felraknál? Vagy esetleg a hirdetés linkjét betennéd ide?
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen switch-et vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest