Hirdetés
- Profi privilégium maradhat a periszkópos iPhone kamera
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- A Honor 300 Ultra is lebukott
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
PetX
aktív tag
Hi!
Ez a model érdekelne: Lenovo 3000 N200 (TY2B8HV)
Kérdés, hogyan megy rajta a:
AutoCAD
WarCraft 3
és a Counter-Strike 1.5 ( A többi már csak másolat, utánzat)Komoly, mert erre lesz használva, dolgozok és du. játszogatok ha tudok.
Na meg PH!-t olvasgatok. A kérdés a vid.kari miatt van, ahogy utánna olvastam és teszteket nézegettem bőven 2x annyi szufla van benne mint egy GMA950-ben. Javitsatok ki ha tévedek.Előre is köszönöm!
Minek iszol és vezetsz, ha szívhatsz és repülhetsz!?
-
PetX
aktív tag
Sziasztok!
Nem igazán találtam a következő kérdésemre választ, de ha egy kedves linux juzer tudna nekem segíteni akkor azt megköszönném.
Eset: Lenovo 3000 N200 (0769) TY2B8HV.
SUSE 10.2 alatt a minden klappol, kivéve a HD Audio-t, egyszerűen felismeri a rendszer de login után hibát ir és nem tudok mit kezdeni vele.Kérdés:
ftp://209.216.61.149/pc/audio/realtek-linux-audiopack-4.07a.tar.bz2
2007/10/2 dátummal találtam a realtek oldalán egy drivert, nem tudom h ez megfelel-é
Csak az lenne a tisztes kérdésem, hogy ez a driver működike-e rendesen?
Tapasztalat valaki részéről? De ha valaki tud adni egy biztosan működő drivert linux alá az ne tartsa magábanMinek iszol és vezetsz, ha szívhatsz és repülhetsz!?
-
PetX
aktív tag
"linux-backports-module" ? Hol találom?
Szerinted 7.10-es ubuntu alatt fog működni ez a megoldás, őszintén megmondom h ubuntut most fogom először kipróbálni eddig fedora-t meg suse-t próbáltam csak.
A verziót csak azért kérdem mert sokan panaszkodnak a 7.10-esre és inkább visszateszik a 7.04-et. Mit mondasz, vagy tök mind1?Minek iszol és vezetsz, ha szívhatsz és repülhetsz!?
-
PetX
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm a segitséget, sikerült!
Bár a grafikus csomagkezelőt még most sem igazán értem, de mazohista létemre maradok a szöveges résznél, az müködöttAz egyetlen szomorú tény hogy eléggé egyenge a hangminőség ezzel a driverrel sajna, legalábbis a windózos verzióhoz képest.
De tényleg köszi a segitséget, ismét tanultam pár dolgot ami hasznos.
Minek iszol és vezetsz, ha szívhatsz és repülhetsz!?
-
PetX
aktív tag
Megmondaná vki hogy miért nem megy a Counter-Strike 1.5 (asszem 6éves lassan) ezen a laptopon? Kicsit idegesít, ennél még nincsenek pixel shaderek meg crysis szintű elvárások, szóval miért nem megy normálisan? Ennyire ratyi lenne az X3100.
Barátomnak Hp-ja van hasonló gép az eltérés h neki GMA950-es nem X3100-as, de sztem még neki is jobban megy(eget).
Azt hittem ez nem nagy elvárás egy ilyen laptoptól.
Ha ez nem lenne azt hiszem kijelenteném h számomra tökéletes laptopot vettem.Jah, amugy nekem semmi gondom a standby-al.
System Update-et először nem értettem miért jó, de ha belegondolok h csak a LAN-t kell felrakni (meg egy NOD-ot...) h legyen net és minden drivert leszippant akkor már király dolognak tűnik. és még működik is.Minek iszol és vezetsz, ha szívhatsz és repülhetsz!?
-
-
PetX
aktív tag
Energiagazdálkodás.
Fogod, beállítod az "Energiaellátásban: Hordozható/Laptop.
Innentől fogva a legegyszerűbb teszt: <Win>+<Break> (Rendszertulajdonságok ablakocska)
Ott látni fogod az eredeti órajelet + memóriát alatta pedig "@879 MHz" (nálam)
Innen tudod egyből, h visszavette.
Nálam a laptop igazából átment deskbook-ba, csak akkor viszem otthonról el ha hazautazok meglátogatni a szülőket, ilyenkor mikor akksiról müködtetem fogom átkapcsolom "hordozható/laptopba" és kész.Minek iszol és vezetsz, ha szívhatsz és repülhetsz!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Szólánc.
- Wuthering Waves
- Profi privilégium maradhat a periszkópos iPhone kamera
- Tippmix
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Peugeot, Citroën topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
- MSI GP66 Leopard Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Brutál i7-10750H 16/512 RTX 3070 8GB 144Hz FHD
- HP 15S-FQ5 notebook - I5-1235U 10 mag / 12 szál - FEHÉR - új állapotban, alkalmi áron, garanciával
- HP ENVY 17,3" 4k UHD IPS notebook - Core i7-1165G7, 16GB, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest