-
Mobilarena
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz soo277 #29503 üzenetére
Ezt egy álom lesz porolni és cserébe az utolsó pici porszem is meglátszik rajta. Szerencsére nem hozott lázba. Tudom Batman de ez túl fekete.
Egyébként megnéztem és itt felénk még 302 forintos frankkal számolva is olcsóbb, mint magyar S@h-ban. Kiváncsi lennék hogy jött ki nekik matek. -
Sordoran
addikt
válasz soo277 #29503 üzenetére
Hát ezt lehet nem kellett volna megnéznem részletesebben. Nem vagyok az a kimondott Batman fan, de ez A Batmobil számomra kiskoromból. Lehet jövőre ez lesz az évi nagy készletem. (idén már a T-Rex rampage-el letudtam)
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
thesound
addikt
válasz soo277 #29547 üzenetére
Ha kicsi a hely, akkor https://rebrickable.com/mocs/MOC-10219/Lucioswitch81/effermans-vertical-stand-for-millennium-falcon-75192/#comments
Én ezt raktam össze és nagyon stabilan tartja, 1 éve van rajta, nincs görbülés sehol.
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
-
Sirandrish
legenda
válasz soo277 #30417 üzenetére
Én abba a 10.000be vagyok, ugyanis LEGO dolgozó vagyok, de ilyen olcsón lehet veszek egyet pluszba
Remélem rongyos 118-ba ideadjaEgyébként úgy alakult hogy van néhány karácsonyi üdvözlőlapom...az is limitált, csak dolgozók kapják
Viszont nekem egy is elég, így néhány rajongónak (nektek) felajánlom, ha érdekel valakit...szívesen odaadom.......szaros 30K-ért
Viccelek...természetesen ingyen...[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Segal
veterán
válasz soo277 #35231 üzenetére
2 legyet 1 csapásra
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
elektrotank
aktív tag
válasz soo277 #35244 üzenetére
Én pedig technic-es vagyok leginkább. A Lambo-t szeretném mielőbb De a Lego Ideas-ba és a Lego Creatorba is vannak nagyon jó darabok, amit szeretnék. Előbbi pl. a lombház vagy a rakéta, utóbbi meg az apollo 11-es holdkomp. Szeretem az űrös dolgokat, szóval egy-kettőt be kell szerezni, bár az űrállomás annyira nem bejövős.
Amúgy elhiszem. Az a birodalmi hajó, ha jól emlékszem - nem mostani készlet - és már akkor is olyan 200k+ kategóriát képviselt. Amit legutóbb kitettél, az is jól néz ki, de a SW annyira nem az én világom.
Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
-
elektrotank
aktív tag
válasz soo277 #35246 üzenetére
Az sem rossz, de a Lambo egyértelműen szebb. Meg van a Land Rover Defender, na azt is jó móka volt összerakni. És az egyik legszebb technic készletnek tartom, hála pár hagyományos építőelemnek.
Én úgy vagyok vele, hogy egy hagyományosabb legóval is gond nélkül elvagyok, de azért jobban vonz a különlegesebb, esetleg nehezebb, több odafigyelést igénylő építkezés. Nem a kihívás miatt, inkább az élmény miatt.Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
-
Segal
veterán
válasz soo277 #35246 üzenetére
Pedig szerintem a 3 1:8-as autó közül a Bugatti a legjobb élmény
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Djuree
félisten
válasz soo277 #35320 üzenetére
nem lehet, erre még csak szavazni lehet.
ha ügyes nyomozó vagy lehet meg tudod találni a készítőt más fórumon és kikönyörögni tőle az összerakásit. nekem már párszor sikerült, de sokáig tartott meg jó duma kell hogy oda is adja. a gyereknek kell karácsonyra pl. jó ide is.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
nagyúr
válasz soo277 #67978 üzenetére
Nem igazán van most időm összerakni...
Ott van még a Betörők ház, a téli villamos, a DeLorean , a Land Rover, akkor van még egy vonat is ami nincs összerakva... Még az idő hogy nincs egy dolog, de helyem sincs kitenni ha összerakom..."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest