- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobafett
tag
válasz matyifej #47306 üzenetére
Klasszikus előrendelés nagyon ritkán van, néha a VIP tagok pár héttel előbb vehetnek dolgokat. A fenti kép szerintem azt jelenti, hogy május 1. éjféltől tudod leadni a rendelést, amit 4-5 nap múlva kapsz meg.
De ha sürgős, érdemes a magyar Lego Store boltokban megvenni, de valószínűleg ott sem lesz a polcon elseje előtt.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz matyifej #56197 üzenetére
20-30%-ok voltak tavaly adott készletekre, meg 1-2 gwp, meg ha jól emlékszem a pontaidat is be tudtad váltani vmi ajándékra a rewardoknál, kb ilyesmi szokott lenni.
az itthoni store meg akciós listát szokott kirakni, bár a tavalyi sztem elmaradt a covid miatt, vagy csak nagyon sovány lista volt
ps. asszem én tavaly előtti store-osban vettem astont 30ért, és voltam akkora zseni, hogy ott hagytam a párizsi éttermet 35ért , bár lehet az már 1 évvel korábban volt....
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Throme
veterán
válasz matyifej #56286 üzenetére
Amíg összejött S@H-on a 9600 pontod, vagy majd összejönne a 12k pontod, addig hány szettet vettél magasabb áron, mint a webshopok?
Mert ugye, amíg gyűjtöd a pontokat addig - értelem szerűen - nem használod fel, tehát nem tudsz semmilyen kedvezményt beváltani.Aji szetteket kaphatod, de azok vannak többnyire Kockán vagy esetleg máshol is, kb hasonló összegű vásárlás felett...
Tehát ne csak az uccsó vásárlást nézd, ahol felhasználtad azt a rengeteg pontot, hanem az oda vezető utat is
szvsz
szerk: abban az esetben, ha csak olyan szettet vettél S@H-n is , amik ugyanannyiba kerültek, mint a webshopokban, akkor Te nyertél és nem szóltam
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dolce Gusto
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest