- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz HUN_Sector #74048 üzenetére
Én is megsasoltam tegnap, az a kutya szerintem zseni lett. /kifordított technic gumiabroncs, mint orr, hát azon lehasaltam/ Ez az amire én képtelen lennék, adnának egy ilyen feladatot és kb néznék, mint a vett malac. A jövő héten ami jön hidas projekt viszont nagyon mozgatja a fantáziámat, kíváncsi leszek mit alkotnak, illetve egy ilyen kihívást én is betesztelnék.
Még visszatértve a kutyákra, szerintem a 3. helyezet kutyus is jól nézett ki, a szürke francia bulldog.."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
HUN_Sector
őstag
válasz Tyler Durden #74051 üzenetére
Nekem érzésre kicsit még a francia bulldoghoz mérten is tompa tömpe lett a feje
-
addikt
válasz HUN_Sector #74052 üzenetére
Hja az jogos, de mondjuk a testét szépen hozták, nem úgy, mint mondjuk szegény corgy esetében.. Egyébként én úgy érzem, hogy a tegnapi produkciók alapján azért elég nagy a szórás a mezőnyben. Némelyik építés vmi eszméletlen vérszegény lett./első részt nem láttam/
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Wanderlust
tag
Sziasztok,
ÁK szerint már csak négy helyen kapható a Jazz Club. Most, hogy megjelent a Természettudományi Múzeum ennek akkor ennyi volt? Vagy csak az idei készletek fogytak ki és lehet még kapni jövőre is, esetleg olcsóbban ha úgy lövi majd be a Lego az árakat?
-
Sundesz
őstag
válasz Wanderlust #74054 üzenetére
Jazz Club lesz még egy darabig, ez átmeneti készlet csappanás lehet.
Hörcsög Powa'
-
Helló, nekem kínai ez az egész Lego dolog, de kellene vennem egy Bonsai fát - 10281. Lehet tudni, lesz-e mostanában valami akció valahol, vagy hol érdemes/lehet olcsóbban megvenni karácsonyig?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
-
umek
tag
Mit jelent neked a sokkal olcsóbban egy 14ezres lego készlet esetében? [most annyi az Auchanban]
Ha megnézed az árukeresős árgrafikont, 2021-ben volt egyszer 12ezer, meg egyszer később 13ezer. Ha meg már kifutott termékké válik, akkor valószínűbb, hogy csak felfelé fog menni.Légy korrekt.
-
-
sb
veterán
válasz kbalage2 #74050 üzenetére
Esetleg, hogy legyen Bugatti a kifutó után, egy Bolide ebben a méretben is? (Land Roverre azért nem tippelnék. )
Néha furán egymásra csúsznak a modellek, márkák több formában is.Egy McLarennek örülnék, eddig nem vettem rá magam 1:8-ra és nem is tervezem de próbaképp egyet biztos kipróbálok egyszer.
@Mauzes
A marketing minden sávban működik, a kis 10-20k, vagy nagyobb 50-60k-s szettek is k* nagy dobozokban vannak. Ugyanúgy félig sem pakolják. Plusz a doboz aránya is emiatt olyan, hogy 7-11, max 15cm mély és rohadt nagy szemből.Én már értekeztem róla mennyire tetszik, hogy az újabb készleteket már kisebb dobozokba rakták. Ilyen a 70k-s Audi, de pl. a kis Sonic készletek is. A Liebherr-nél konkrétan azt néztem, hogy fér bele a dobozba. 26cm mély ami Legóhoz képest nagy, de amúgy szinte semmi. Szemből pedig mondjuk 2db kis Technic autó, pl. Bolide doboza egymás tetején.
Persze, értem a hatást ahogy vki megkapja a nagy dobozt, de tök feleslegesnek éreztem és nekem sokkal jobb érzés a kisebb doboz. Biztos az is benne van tudat alatt, hogy kevesebb helyet foglal a szekrényben/pincében.
-
sb
veterán
válasz HUN_Sector #74048 üzenetére
Mi még mindig nem néztük meg az elsőt sem, de csak idő kérdése. Utólag is köszi a gyerkőcös véleményeket.
A kutyát viszont képen láttam, azon én is pislogtam, nagyon jól összerakták, mind formára, semmi szögletesség, jók az ívek, arányok, mind a szőrös felületet.
Chewbacca dizájnere vehetne pár leckét tőlük. -
Kvelstadt
veterán
Lebontottam a Ford GT-t és elkészült a Defender.
Kérte itt valaki hogy a váltókról írjak. Hát az az igazság hogy lehet néznem kéne videót róla nekem is hogy pontosan mi történik, de a 911RSR egyszerűbb volt.
Nagyon tetszett az összeszerelése, és meg is tartom.
Be is parkolt szépen a [42128as Heavy-duty Tov Truck] mellé."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
yahagyma
tag
Ez az idei "Black Friday" egy szánalmas, nevetséges volt
Auchan online-ról 2 dolgot vettem akciósan, azt csumi...
LEGO 42154 Technic Ford 2022 GT 29990 Ft
LEGO 10315 Icons japánkert 27990 FtSokan akarnak örökké élni, miközben azt sem tudják, mit kezdjenek magukkal a következő hétvégén...
-
Melezor
csendes tag
Amikor 4 eve vettem euronicsban tv-t ott meseltek, hogy volt amikor draga nagy tvhez adtak xboxot ajandekba, de volt olyan vevo aki azt mondta nem keri es ott hagyta nekik pl. , tehat ilyen is van, bar nyilvan akinek 100 feletti gwp-je van annak kapcsolata is van. Mondjuk en nem lennek meglepve, ha szinten forumtars lenne , a forum megkerulhetetlen annak aki foglalkozik vele .
-
addikt
Az idei 40re kaptam tesómtól egy Tesla cybertruck-ot. Elég kocka 😅
Igaz mega és nem Lego, de nagyon menő. Besz@rás, még belőtt üveg is van hozzá![ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
Zotyipotyi
csendes tag
Szerintetek S@H Cyber Monday-ra várható bármi értékelhető akció? Érdemes lehet éjfélig fennmaradni? Mert ez a Black Friday tényleg nagyon kutyaütő volt idén
-
HUN_Sector
őstag
válasz Zotyipotyi #74072 üzenetére
Ha az ratyi volt, a cyber monday rosszabb lesz, kétszer kipihózva
-
hami85
tag
Az mindent elmond hogy a kifutó nagyobb szettek mindegyike kapható mèg …
-
apholyon
aktív tag
A pofátlanságnak csak alsó határa van idén Lego-éknál...
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
sb
veterán
válasz HUN_Sector #74073 üzenetére
Nem értek egyet!
Szerintem "Az eddigi legnagyobb fekete pénteki akciónk" után hétfőn is a legnagyobb Cyber Monday akció vár minket! Rengeteg plüss van még készleten! -
Đusty
addikt
bf akció
[link] -
Dareiosss
senior tag
Sztem betesznek még majd pár plüsst. Hatalmasat csalódtam a legoban idén. Egyre jobban csak a lové számít.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz HUN_Sector #74079 üzenetére
néztem én is, annyira nem volt nagy deal, ahhoz képest hogy 3 ekkora szett egyben...ha annyira megérte volna elviszem én...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
hami85
tag
1-2 éve Hónapokig hirdettem a falcont 200ér a kutyának nem kellett…
-
Dilikutya
félisten
válasz kbalage2 #74050 üzenetére
Nekem a Koenigsegg kb annyira ismert, mint a Bugatti. Egyiket se láttam még élőben, kb ugyanannyit tudok róluk, és a Turbo rágó korszak óta tudok a létezésükről. Nem egy kategória a Lamborghini-vel, amiből amúgy valószínűleg nem adnak el sokkal többet, de a Countach és a Diablo ikonikussá tette, egyetlen valamirevaló Turbo rágó és Matchbox gyűjteményből sem hiányozhat.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Xboxone40
csendes tag
[link] Szuper hétfő Ausztráliába.... Van egy két nagyobb szett
Már nem jár a kék varázsló[ Szerkesztve ]
-
Xboxone40
csendes tag
Azért Japánba tényleg más árak vannak...
Razor Crest™ 77 980 ¥66 283 ¥
[link] Tombol a szuper hétfő
Nyíregyházán nincs ennyiért
cirka 155.000ft kb[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Xboxone40 #74090 üzenetére
Naja, parducra a szokasos -40% is kevés sajnos, tuti azt kapja megint. Csocsot sajnalom, hogy nem sikerult jatszhatobbat alkotni. En Csubakkanak szurkolok, hogy ne vegyenek egy darabot se, es orokre elfelejtodjon ez a vonal.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Djuree
félisten
-
sb
veterán
válasz Djuree #74094 üzenetére
És végül eladtad vagy így megmaradt a készlet és a pénzt is megtartottad?
Gáz ez a csocsó, de annyit (0Ft) az is megér.@Xboxone40
Majisto már nem lesz éjféltől, de a nagyon erős Karácsonyi vásár mellé érkezik még hasonlóan jó gwp, rögtön kettő is:Rendelést lemondani a szállítás indításáig lehet? Ha most leadok egyet vmelyik akciós cuccra akkor éjfél után törölni tudom ha lesz vmi jobb. Még mindig vmi minimál rendelést akarok behúzni a kis vár miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
válasz Throme #74067 üzenetére
Igen de ezt még tesztelni fogom. De ugye a hengereknél látszik a különbség hogy hogy meg milyen gyorsan járnak mert mindegy hova van váltva annyival megy amennyivel tolom.
Viszont az elképesztő.
Kár hogy ilyenkor már nem lehet jól belelátni hogy mikor átkattintok valamit akkor belül pontosan mi történik."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
balint82
senior tag
Elegánsan kivették a Majistot, betettek két - fentebb linkelt polybaget és átnevezték az egészet cyber mondayre.
Maaaargit, nooooormális?Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest