-
Mobilarena
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz bobafett #16103 üzenetére
Huh, az kemény.
Hölgyek/Urak. Ma vettem egy gyűjteményt és van benne 1300g-nál kicsit több ömlesztett alkatrész. Figurák nincsenek benne, de full minőségi alkatrészeket tartalmaz. Szemre ilyeneket ismertem fel benne hogy: 7329,9471 stb stb. Teljesen a készletek biztos hogy nincsenek benne, de nem a tucat ömlesztett cucc amibe csak brickek vannak meg minden bullshit. Nem rágott, nem koszos. Kicsit magasabb áron is szeretném eladni, mint az átlag ömlesztett ár. Akit érdekel, privátban írjon nyugodtan!
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz Ereshkigal #16105 üzenetére
Lépegető tuti jó lesz, én még rosszat nem láttam belőle pedig az összes megvan. Majd megnézzük a review-eket és kiderül.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz Ereshkigal #16107 üzenetére
Nekem szemre tetszenek a nagyobbak, remélem nem lesz horror áron aztán csatlakoznak a flottához.
-
edgR
őstag
válasz Ereshkigal #16105 üzenetére
Többé-kevésbé azért el lehet dönteni kép alapján is, igen. Érdekes módon a régebbieknél is el lehetett dönteni 1-1 készletről, hogy foglalkoztak vele, és nem csak egy újabb félkész vackot akartak kiadni, mert ki kellett adni épp 10 új SW készletet, és sürgette őket a határidő.
Ezek legtöbbje - számomra - már a tucatkacat szintjét kezdi súrolni, sajnos. Most hogy ez a tervezőkön múlik, vagy a kivitelezőkön, esetleg én öregszem túl gyorsan, azt nem tudom -
balint82
senior tag
Sziasztok!
Elsősorban budapestiekhez szólok:
Van egy 2000 Huf-os LEGO STORE kuponom, amelyet legkésőbb 2017.07.16-án el kell költeni (6000 HUF feletti dobozos termék vásárlása esetén lehet érvényesíteni).
Érdekel valakit? - INGYEN ADOM, csak ne vesszen el az összeg. Viszont átadni csak holnap tudom III. kerület Tímár utcánál 8:30-14:30 között.
Google Pixel 4a
-
LÁZ
Topikgazda
2017-07-14 05:00
korán kelők előnyben
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Saccco
nagyúr
Én is kiköltekeztem... 30354
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
MODERÁTOR
Hasít a LEGO
(akkor nyugodtan vehetek harmadáron Airjitzu templomot zacskóban az Aliexpress-ről? )Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
jansky1
senior tag
Sziasztok!
Lego 60141-et szeretnék beszerezni. Ezekből a webshopos árakból lehet még faragni, vagy esetleg tudtok más megbízható beszerzési forrást?
köszi, J
(múlt héten még 25 volt a legalacsonyabb ár, most meg felkúszott rá +3000 Huf :\ )
[ Szerkesztve ]
-
simonek
csendes tag
válasz jansky1 #16122 üzenetére
Ha Bp-n meg tudod oldani a személyes átvételt, akkor mehet apróról is. Itt van egy kicsit olcsóbban.
-
balint82
senior tag
Budakalász Auchan: Móka a parkban 60134 - 5000 HUF (!) (tegnap vettem egyet )
Google Pixel 4a
-
bobafett
tag
Van itt Saturn...
-
XFishboneHUN
senior tag
Ha vót má elnézést érte. 280 ezer LEGO kockából épített McLaren
http://m.hvg.hu/cegauto/20170630_Nem_gyerekjatek_280_ezer_Lego_kockabol_allo_McLaren_sportkocsi
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
LÁZ
Topikgazda
válasz XFishboneHUN #16136 üzenetére
lehet, vagy csak akartam linkelni, és elfelejtettem
viszont a srácok betáraztak az idei ninjagokból, így érdemes követni a csatornát, a ladikra kimondottan kiváncsi leszek
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LudiDOK
csendes tag
Lego Technic 42070 Sariel videó:
[ Szerkesztve ]
-
hulp01
senior tag
válasz XFishboneHUN #16141 üzenetére
Ja, és akkor még azt az értelmezhetetlen B modellt nem is említettem. Az mi a fene akart lenni? Mert az A modellt a felépítményt leszámítva legalább hasonlít mondjuk egy Uralra, de a másik?
A futómű is egy vicc az Arocs-hoz képest. -
Freddy76
addikt
Ellenben "hagyományos" vonalon nagyot alakít idén a Lego. Assembly Square, Saturn, Snowspeeder, később az Old Fishing Store. Ha még erre kihozzák a Falcont, akkor tényleg nem lesz egy szavam sem...
Azaz megköszönöm nekik azt, hogy idén a Technic-re szerencsére nem kellett költenem.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
thesound
addikt
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Throme
veterán
válasz Freddy76 #16144 üzenetére
És csak a nagyobbakat említetted. SC-ban is remekelnek. Technic-et kicsit menti a bmw motor, de sajnos itt vége is. Esetleg a lánctalpas távirányítós izé. Kisebb épületekből is hoztak ki kellemes darabot. Nekem tetszik a kertvárosi villa. De jó ötlet a modularos epületek, és még 3-ból lehet építeni egy nagyot. Igaz az emeletre került kosárpalánk az furi. Tény hogy az assembly square és a halász ház nagyon szépek. Nekem sajnos kimaradnak...
-
LÁZ
Topikgazda
válasz thesound #16145 üzenetére
bár alapszinten nem voltam elájulva tőle, legalábbis nem tartottam érdekesnek a készletet, de ez az ucs konverzió azért elég korrekt lett /már láttam régebben a videjót/.
ps. itt a ninjago ladik, továbbra is érdekesnek találom, úgyhogy felkerült a listára, mint első ninjago készlet
-
hulp01
senior tag
válasz Freddy76 #16144 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek. Bár kicsit mérges vagyok a Legora, hogy ilyen vacak lett a 40 éves évforduló, de kicsit örülök is, hogy legalább erre most nem "kell" költeni. És igen, ott van helyette egy csomó minden más, ami meg tényleg nagyon szépre sikerült. Én a modular building sorozatról lemondtam, mert bár baromira tetszenek, de azokat aztán tényleg nem tudnám hova tenni. Meg a helyén ott van az expert architecture, ahonnan a Big Ben még beszerzésre vár. Bár tudom, hogy az is baromi nagy, de ott legalább ritkábban jönnek új készletek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest