Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacni120
tag
Sziasztok!
Egy blower gtx 1080Ti-ra keresnék backplate-et mert gyárilag nincsen rajta. Nem vitaindítónak szánom, de én szentül hiszem, hogy amellett, hogy fizikai védelmet is ad a kártyának a backplate, a megfelelő helyre szerelt thermal padok segítségével, esetleg a backplate-re pakolt további felület növelő bordákkal kicsit hűvösebb is lenne a kártya (backplate nélkül nem szívesen pakolnek rá bordakat meg szigetelő-hoatado anyag közbeiktatásával sem). Nem élet-halál kérdése , igazából blower létére soha nem éri el a kártya a 80 fokot, de szeretek kísérletezni Esetleg tudtok ajánlani valami olcsóbb megoldást? A netem 10+ ezer forintos megoldásokat talaltam csak, ha ennyi az ára azt is elfogadom, csak elsőre engem megleptek ezek az árak.
Köszönöm! -
pacni120
tag
Sziasztok!
Abban a kiváltságos helyzetben vagyok, hogy sikerült vásárolnom egy 3080FE példányt, amit a szinte a szemem fényénél is jobban féltek. A mindenféle modolás, újrapasztázás nem opció, egyszer már megégettem magamat vele. Viszont maga a kártya egy nagy darab lamella
Próbáltam direktben fújatni rá a levegőt 120-as ventivel is, de a 80as venti sokkal hatékonyabbnak tűnt, célzottabban fújja a levegőt a lamellákra.
Jelenleg is egy 80-as venti van alatta és baromi hatásos, de ez valamilyen sok generációval ezelőtti szervergépből kimentett visítós darab (mondjuk leviszi a fejedet a levegő, amit kavar, ez elvitathatatlan).
Tudnátok ajánlani halk, de baromi nagy légszállítással rendelkező 80mm-es ventiket?
Az is lehet, hogy megpróbálnám körbeépíteni ventikkel az egész karit, hogy ne a saját ventik harcolódjanak le rajta, így az ár/érték arány is szempont.
Elsőre noctua ventiket néztem, de eddig nem volt szerencsém a márkához és elképzelhetetlennek tartom, hogy megérje a felárat (tudom röhejesen hat, hogy a ventin akarok spórolni egy ilyen drága karinál, de sok kicsi sokra megy)
Köszönöm! -
pacni120
tag
válasz Raggie #26597 üzenetére
Szia!
Igazából a hőfokokkal teljesen meg vagyok elégedve, GPU 51 fokos játék közben, a memória pedig 80-90 között van, 70%-os venti fordulattal, de most ugye egy brutál erős és hangos venti fújja alulról a kártya közepére a levegőt (tesztvideók alapján a kártya ezen része nem kap aktív hűtést, szóval tök jól működik ez a plusz venti dolog)
Biztosan hülyeség, de a kártya saját ventijeit és magát a kártyát is szeretném kímélni (inkább a külön vásárolt ventiket gyaláznám le 100%-os fordulaton).
Szóval legyen erős a venti és halkabb, mint ami a jelenlegi. Utóbbi kívánalomnak nem lesz nehéz megfelelni, az előbbit nem tudom -
pacni120
tag
válasz Raggie #26600 üzenetére
Nem. Természetesen mennek a ventik, csak rásegítek plusz ventivel is. Kvázi a 2 ventis FE kiadásból így egy 3 ventiset varázsolva. Ez baromira jól működik is, mert ha megnézed az FE kiadású kártyákat, (említi is a videóban ezt az ötletet) akkor az egész videókártya egy nagy hűtőborda, aminek ráadásul van olyan része is, ami nem kap direktbe a ventiktől levegőt (kártya közepe). Ezért kerestem volna egy ajánlott nagy teljesítményű, halk 80-90mm-es ventit a jelenlegi helyett, mert az sugárhajtómű módban üzemel (ez volt otthon). Azt gondoltam, nektek kisujjból megy
Egyébként valóban szeretném ezzel kímélni a saját ventiket is, baromira próbálok vigyázni erre a kártyára.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest