Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
válasz #41133696 #10836 üzenetére
Ezt hallottam mástól is,de számomra ez a házban keletkező vákuum meg túlnyomás egy kicsit misztikus.Nem hiszem,hogy lenne olyan háza valakinek aminek ilyen tömítettsége lenne vagy olyan légszállítású ventit használna ami ezt létre tudná hozni.
Ha valaki pormentesíteni akar az a porszűrővel próbálékozzon,de az sem 100%-os siker.Mondjuk ezt megint háza válogatja. -
Henk
veterán
válasz #41133696 #10839 üzenetére
Neked az van amelyikben az a darts tábla van oldalt?
Az jutott eszembe arról a ventiről mikor megláttam.Az biztos bekever a légáramlásnak a házban,szinte az egész oldallapot befedi.Mekkora fordulaton megy az a monstrum?Arra úgy tudnál porszűrőt tenni,ha vágnál rá szúnyoghálóból esetleg harisnyából,más nem adná ki. -
Henk
veterán
válasz #41133696 #10841 üzenetére
Nem mondom,hogy tetszik ennek a ventinek a kinézete.
Érdekes,hogy 12dBA-t írnak rá,tényleg ennyire halk lenne?Valahogy ezek a nagy légkeverők nem szoktak túl csendesek lenni.Én is most rendeltem egy házat amiben 2db 190mm-es venti van,vannak is fenntartásaim a hangjával kapcsolatban. -
Henk
veterán
válasz #41133696 #12792 üzenetére
Ha nem elég az elöl-hátul venti akkor mehet oldalra a házba vagy (bár nem tudom a házad hogy van elrendezve meg mennyi hely van) kiszedni a hátlapi takarókat és oda tenni egy ventit (bár ez is barkács megoldás) mert ez sokkal jobb abból a szempontból, hogy tudsz válogatni a ventik közül amelyik neked megfelel árban, hangban, légszállításban. Abból a kártyahelyre fogathatóból nincs nagy választék és szerintem pénzkidobás. Olyan mint azok a vinyóhűtők amiben 2 kicsi venti van és eszméletlen sebességgel pörög azonkívül, hogy baromi hangos még légszállítása sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest