Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ulefone Armor 27T Pro - hőkamera mindenáron
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
válasz totyax #13961 üzenetére
Az lap függő, hogy a 3 tűs ventit tudja e szabályozni, de elég sok van ami igen, ebben az esetben a fesz. változtatásával variálja a fordulatot. A tápba úgy választanék ventit, hogy a légszállítás egyezzen az eredetivel vagy max. 10%-al legyen kevesebb. De sokan mondják, hogy tesznek bele kisebbet és nem lesz semmi gondja. Amúgy ha hőmérséklethez tartozik fesz érték a tápnál akkor sem fog jobban melegedni mert ha kisebb fordulaton megy emiatt a venti és jobban melegszik akkor ezáltal több feszt ad és emeli a fordulatot így elméletileg a hőmérséklet nem lesz több csak a venti megy magasabb fordulaton benne ha tud.
-
bkadar1
tag
válasz totyax #13961 üzenetére
igen, valószínűleg a golyós csapágyazásúnak magasabb az áramfelvétele/teljesítménye, bár nem hiszem h 5-10%-nál nagyobb lenne a különbség. Én úgy néztem, hogy a minőségibb gyártók megadják a teljesítmény adatot, olyat kell venni amin fel van tüntetve A "fő baj" szerintem se baj, ha emelkedik a hőmérséklet nagyobb feszt rak rá és így is megtalálja az egynsúlyi pontot, max magasabb fesz mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest