- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
Zufo
tag
Sziasztok!
Nemrég leptem meg magamat egy konzollal és elérkezett az idő hogy egy hozzá méltó Tv-t vegyek. Amit elvárnék a tv től, hogy a válasz ideje gyors legyen nem tudom pontosan hogy mekkora érték elgendő játékra vagy hogy mekkora hz érték az elfogadható. Szóval ebben kérném a segítségeteket hogy ha konrét tv nem is tudtok megnevezni akkor valami tám pontot adjatok az elöbb felsorólt értékeke hogy mennyi az elvárt érték! Jah és igen 32 - 42" -ig ajánlhattok tv-t keret olyan 140k lenne azért írtam így tág intervellumot mert 42 ben is láttam bővan 140k alat full hd tv-t csak nem biztos hogy kitudná elégíteni az igényeimet. Persze még több infót is mondhattok hogy mire kell még ilyenkor oda figyelni milyen paraméterekre a válaszidőn meg a képfrisítésan kívűl ha a tv 70-80% ban játékre lenne használva!
Válaszokat előre köszi!
-
Zufo
tag
Válaszoljan valaki a kérdésemre, már vagy 1000 hsz átolvastam de nem találtam információt a kérdésemre!
Köszönöm!
-
Zufo
tag
Sziasztok!
Az Xbox 360 -omhoz szeretnék venni egy ár érték arányban elég erős TV-t venni, egész délután kutattam a neten és a tesztek alapján játékra ezt a TV-t néztem ki Sony kdl32cx523 típusú típusút. Azután körbe néztem a neten hogy mennyibe is kerülhet itthon mert ahol néztem ott fontba adtak egy megközelítő árat de sajnos egy magyar oldalt sem találtam ahol árúlnak ilyet Szóval az lenne a kérdésem hogy az lehet hogy itthon más típus szám alatt fut a készülék? Viszont ha már kifutott termék tudnátok ajánlani más hasonló kategóriájú tv-t?
Keret 150k lenne, jah igen találtam még néhányat ezek mennyire jók játékra: samu d6100, d5520, lg lv550t.Válaszokat köszi előre!
-
Zufo
tag
Válaszoljatok kérlek
-
Zufo
tag
válasz nightshadow #13247 üzenetére
köszönöm
-
Zufo
tag
válasz nightshadow #13247 üzenetére
Szerinted ez megfeellő v lenne egy konzol mellé mert olvastam néhány tesztben hogy az input lagja ennek a tv nek nem sok de viszont hogy csak 5hz a képfrissítés az nem túl kevés?
-
Zufo
tag
válasz nightshadow #13253 üzenetére
Hogyha mondjuk 3d is szeretnék bele :S? néztem egy Samsung ue32d6000 típust ez 200hz-es szóval akkor ennek haatlams input laggja lehet? Jah igen persze 50hz et akartam írni az előzőhöz
[ Szerkesztve ]
-
Zufo
tag
válasz nightshadow #13255 üzenetére
Köszönöm, akkor sztem utána nézek neten talán van vmi vagy vki aki már össze szedte ezeket legalábbis néhány tv nek ezen jellemzőjét azán választok abból.
-
Zufo
tag
Sziasztok!
Ezek a tv között mi a külömbség?
UE32D5000PW 32" LED TVUE32D5500RW 32" LED TV
UE32C5000QW 32" LED TV
Ezeket néztem ki konzol mellé, jó választás ez ha jól tudom az input laggjuk miatt jó játékra is mivel ezek arra lesznek használva 80% ba, és ha vkinek ezek közűl az eggyik a tv-je, megvan vele elégedve? Ha 150k keret és tudtok jobbatkat ennél akér nagyobbat vagy jobb input laggal rendelkezőt meghalgatom
Köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
Zufo
tag
Sziasztok!
Most egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy egy samu 40"d5000-est vennék annak ugyan akkora lene az input laggja mint a 32" os testvérének? Mert a 32" tökéletes lenne játékra :S
Válaszokat köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Zufo
tag
Sziasztok!
Már csak annyi lenne hogy hátha van itt valaki aki pont SAmsung d5000 és arra lennék kiváncsi hogy megvan-e elégedve vele legfőképpen akkor ha játékra hasznélja! Ja és még annyi hogy 32" d5000 input lagja szerinteek megeggyezik a 40" os változatéval is?
Válaszokat köszi előre is!
-
Zufo
tag
Sziasztok!
Egy Samsung D5000 készülékhez milyen hdmi kábelt vegyek xboxa lessz ösze kötve ? Olvasgatam hogy vannak ilyen különböző "verzió számúak" 1.3 1.4 stb, szóval melyik kellene?
Köszi előre is!
-
Zufo
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni hogy a Samsung 32d5000 és a 40" változata input laggjai között van külömbség? Konzolhoz kell és ezt a tévét néztem ki tesztek alapján input lagg ügyileg jó játékra de csak 32 es ről láttam tesztet, nekem meg 40" re lenne szükségem! Ugye az eltéreő kép átló miatt vagyok bizonytalan :S
Válaszokat előre köszi !
-
Zufo
tag
Sziasztok valaki vett mar tv-t a pcdreamshop bol, onnan tervezek venni egy tv-t de nem vagyok benne biztos hogy boltot talaltam ha netan vkinek mar volt dolga veluk orulnek ha megosztana a tapasztalatait !
Koszonom!
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- E-roller topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy Matrox topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Synology NAS
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest