Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adika4444

    addikt

    Sziasztok!

    Eljött az idő, hogy a múltkori 7i vásárlás (rokonnak) után meglepjem magam egy 10i Win darabbal.
    Még nincs meg:).
    A kérdésem annyi lenne, hogy a Win8 teljes újratelepítéséhez itt merre találom a leírást?
    Igen, tudom mindenki a Win10-et hajtja, de nekem Win8.1 kellene. Idővel W10 is jó lesz, de most nem játszik.
    Szal hol találok Win8.1 mentést?
    Vagy ha leírnátok nekem hogyan tudok fullos mentést készíteni a cuccról megvétel után úgy, hogy ha akármi történik, külső eszközről vissza tudjam tenni az is jó nekem.
    3000 felett van a hsz szám, úgyhogy a visszaolvasás most nem játszik:).
    Követtem aktívan a fórumot, mostansásg nem tudtam, lehet lecsúsztam valamiről, de arra emlékszem hogy Onedrive v Googledrive linkkel vki berakott 10I Win-re Win8.1 telepítőt amibe mint ha a driverek is integrálva lettek volna...
    Szal aki leírja nekem a telepítés menetét/hsz számát, és a fájlokat tartalmazó hsz/link-et is hozzádobja, annak hálás leszek, de nagyon:).
    Ja ha rosszul emlékszem és a driverek nincsenek integrálva, akkor azokhoz is kérnék linket, sajnos bekaptam egy mocskos adattitkosítót így elvesztek a szuper Lark-os cuccaim, pedig szinte mindent lekaptam amit találtam itt eleinte...
    Ja és mivel láttam olyat is h valakinek ment, valakinek nem, ezért ha leírjátok nekem külső eszközre hogyan tudok egy minden helyzettől független mentést csinálni, az is nagyon jó lenne, mert akkor tuti a saját driverek és tab mentése, tehát nem lehet inkompatibilitás.
    Köszi előre is, és bocs a kissé hosszú kommentért:R

    üdv, adika4444

Új hozzászólás Aktív témák