- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stihl024
junior tag
Nekem első Hecht ami a kezemben van ez az 58-as . Aki eddig látta annak tetszett.Remélem új gazdája elégedett lesz vele,ha nem kapok a fejemre-videós veszi meg .Én eddig a Hecht gépeit az Oleo-Mac Komatsu klón gépei után soroltam be csak úgy magamban.Minden elfogultság nélkül nekem eddig a súly,erő ,esztétika vonalon összességében az Oleo-Efco viszi a pálmát.Ez a Hecht 58 talán erősebb ,de az sem biztos.Viszont gyenge a fékkar,kuplungharang és a fedél klipsz-ek.De ezek csak benyomások ,használni kéne.Minden esetre jobb ha Hechtet ajánlod mint valami befuttatott vackot mint pl Fuxtec ..
-
Stihl024
junior tag
Nincs neki elvileg megfelelője. Oleo-ból csak a Komatsu klónok tetszenek többi egy sem.....Oleo Gsh 560 vagy az Efco megfelelője. Oleo saját tervezésű gépei sem kinézetre sem technikailag nem jönnek be.De eddig a kezemben csak a Gs 820 volt-az nem nyert nálam.Minden esetre megvették 100 ezerért-fene hitte volna.
[ Szerkesztve ]
-
Stihl024
junior tag
Ha csak 1 -et választhatok Efco 5600,mert egyszerűbb. Hecht a dolmar (Solo 6651,kiderült ezzel is kompatibilis a cucc) alkatrészei ha cserés félő drága is. De motorikusan nagyon patent. Efco kb ugyan azt tudja de egyszerűbb és ezért olcsóbb javítani is.Katalizátor mind két gépen eltalált.Ha most valaki azt mondaná elcseréli velem az Efco-vagy Hecht gépét a Fuxtec Ks 162 re repkednék a boldogságtól!
-
Stihl024
junior tag
Köszi ,de nekem ez nem munka igazából pihenés-szórakozás.Videózni azért kezdtem mert mindenki egy irányba kezdett el mozogni és a valósághoz egyre kevesebb köze volt a dolgoknak.Trendi lett szajkózni azt amit a "nagyok" diktálnak.Egyik nagy videós ,kamu hablatyolós live -ja alá komenteltem ,nem sértőt de szerintem az igazat .Kaptam is érte rendesen,a lényege az volt sötétben bujkálva osztom az észt és ha annyira penge csávó vagyok miért nem teszek fel videót... tettem .Téma egyébként a Stihl 2 gyűrüs megoldása szét koptatja a hengert...ő szerinte.... Azt gondolta a fickó ha 1 gyűrű -Y -erővel hat a hengerre a 2 gyűrű 2xY ..kb ez jött le neki.Ilyen az ha valaki tapasztalati szerelő de szakirodalom még nem jutott el hozzá.Ennek ellenére jó szerelőnek tartom de emberileg egy pénzéhes beképzelt alaknak....
-
Butcher82
senior tag
Az elég furcsa, mert ez konkrétan a használati utasításból van(persze ez nem zárja ki, hogy 0.325-el és 3/8-al is szerelték, valószínűleg ez lesz a megoldás, mivel az OleoMac-nál ez szokás ):
[ Szerkesztve ]
***Go Ahead, Make My Day.*** Clint Eastwood óta szabadon.¯\_(ツ)_/¯
-
Butcher82
senior tag
Én a gyári lap mellé vettem egy,
Oregon VersaCut 158VXLHK095 lapot és egy
Oregon PowerCut 73EXL056G láncot.Ez a szett 38(~40)cm-es. Van egy nagyobb 45cm-es szettem is, de annak a számait most nem tudom, de egyébként a 38cm-es sokkal jobban bejött/bevált.
Az van a képen a gépen, mellette a 45cm-es.[ Szerkesztve ]
***Go Ahead, Make My Day.*** Clint Eastwood óta szabadon.¯\_(ツ)_/¯
-
Stihl024
junior tag
Oldalt próbáltam már de befürödtem vele, pont ott megy a fogantyú szára ahová esett a dekoszelep ezért csak benyomva fért el.Golyóztam rajta ,hajlítgattam a fogantyút de nem lett jó végül a furatot benyomtam fém ragasztóval.Tetején elvileg megoldható de ott is sokat áll ki a szelep esztétikailag brutálisan csúnya.Azt eleve azért vetettem el.Ha szeretnéd nagyon szívesen szétfurkálom neked )))))
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest