Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Siriusb #54696 üzenetére

    Szebb lenne, ha a tűzhely mögött lenne a kiállás...

    nandow: a lényeg, hogy átalányt fizetsz. Volt egy időben nagy divat a PB-klíma. A hálózati gázzal tudták üzemeltetni és milyen nagy örömöt kozott az embereknek, hogy a panelban átalány van. Igen, arra az egy árva gáztűzhelyre.
    Egyéb gázkészülék engedélyeztetés, terveztetés nélküli beüzemelése dádát von maga után, ahogyan a gázvezeték macerálása is. A flexicső előtti gázcsap még a rendszer része, szolgáltató tulajdona, a flexicsővel együtt a gáztűzhellyel együtt te rendelkezel, de csak 1 db gáztűzhelyet köthetsz rá, konvektort, bojlert, klímát nem.
    Ha elkezded mókolni a csövet engedély nélkül, egy esetleges ellenőrzés alkalmával mindent rád vernek. A minimum, hogy a ház egyes lakásaira jutó átalányfogyasztás összességén felüli fogyasztást, de megsaccolhatják, hogy az átalakítás óta az adott keresztmetszetű csövön mi az a maximális gázfogyasztás, ami átmehetett és azzal számoltatnak el.

    Egy ismerősöm így vett át 600k vízdíjhátralékot. Az aktuális leolvasáskor sérült volt a plomba, a hiba nem volt jelezve, úgyhogy az aktuális leolvasás és az utolsó leolvasás közti időszakra kiszámlázták, ami a csövön kifért. Ugyanezt a gázszolgáltató is megcsinálja.

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák