- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Vettem egy 2Tb-os WD Blue vinyót, de úgy alakult, hogy külső házba kell költöznie.
Tudnátok ajánlani valami megbizható 3.5" méretű házat? Jó lenne ha USB 3.0 felületű lenne, és lenne kapcsoló gomb rajta. Ha esetleg fémházas az egy plussz extra de nem feltétel. NAS ill. PC mellett lenne használva, 5-6e Ft lenne amit rászánok.Apróban találtam egy Eminent márkájú házat ami mindezt tudja, de számomra ismeretlen a gyártó.
Esetleg külföldről Orico-t találtam ujonnan ami szimpatikus lenne, vagy bontott Seagate használt ház. (Ezen nincs kapcsoló, de ráfaragnám)
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz King Unique #3816 üzenetére
Köszönöm a kimeritő választ!
Ez az nbase nem túl szimpatikus számomra, az összefoglalóból esetleg az LC Power ami tetszik az olcsóbbak közül. Azt, hogy lötyöghet benne a hdd megoldom, az elektronkai része legyen stabil. :-)
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Ez az Orico ház vállalható szerintetek?
-
Czimby
addikt
válasz King Unique #4737 üzenetére
Szia!
Kicsit én is utánaolvastam és elbizonytalanodtam vele kapcsolatban, lehet inkább mást keresek.
Köszi a kimerítő választ!
-
Czimby
addikt
Találtam eredeti WD házakat HDD nélkül, és arra gondoltam, hogy a 4Tb Red HDD menne-e egy ilyen házban?
Ha jól tudom ezekben gyárilag Green lemezek voltak.Valamint jobb vagy roszabb egy ilyen gyári ház mint egy aftermarket hasonló árban 5-7e Ft?
Az LC Power Serius lenne a másik versenyző.
Esetleg a Kolink, de az a márka nagyon nem szimpatikus régről.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz King Unique #4753 üzenetére
Igazad van csak valahogy ezek az aftermarket házak nem túl bizalomgerjesztőek számomra,
ahogy olvasgatom a teszteket rólok még a drágábakkal is vannak problémák bizonyos esetekben.Ezért, gondoltam arra hogy egy WD ház egy WD lemezzel csak jó lehet, már ha a gyártó nem tiltotta le, hogy csak az adott típusú lemezzel működjön. WD Green vs. WD Red
-
Czimby
addikt
válasz King Unique #4753 üzenetére
SZia ismét
Befejeztem a variálást.
Segíts döntenem:
SHARKOON SWIFT CASE PRO U3 vagy LC POWER LC-35U3-BECRUX.Árkülönbség elenyésző(800Ft) ez nem számít, nekem ami fontos, hogy megbízható legyen hosszú távon.
Ne legyenek kompatibilítási bajai, működjön a lekapcsolás stb.Az LC powernél a rögzítők az egyedüli negatívumok, ahogy látom ezen kívül kb megegyezik a két keret.
Ha minden igaz akkor a frisebb 1153-as vezérlő csak energiatakarékosságban fejlettebb a Sharkoonnál?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Ami kérdés még felmerült benne, hogy pc-n megformázott merevlemezt látja e mindkettő vagy csak a bennük formázottat?
Az Lc-power esetén nem gond az alu támasztékok legyártása, így az nálam nem negatívum.
-
Czimby
addikt
Csupán kíváncsiságból megkérdezném, hogy az ASMedia ASM1153E vagy JMicron JMS578 a jobb választás chip szempontból?
-
Czimby
addikt
válasz King Unique #4769 üzenetére
Ebben a tesztben valamiért nagyon gyengén szerepelt a jmicron, bár lehet orico-ék rontottak el valamit, azért ilyen lassú
-
Czimby
addikt
válasz King Unique #4772 üzenetére
Ezek alapján tényleg nem lehet chip szerint osztályozni, csak adott típusú ház és adott környeztben való teszt után.
-
Czimby
addikt
válasz Titmouse09 #4774 üzenetére
Egy hőmérséklet tesztet tudnál mellékelni ha időd engedi?
HD Sentinel által kijelzett értékekre gondoltam, standy illetve egy nagyobb másolás után.(10-15perc)Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz Titmouse09 #4784 üzenetére
Hát ezt nagyon lelkiismeretesen megcsináltad!
Köszi szépen!Szerintem annyira nagyon nem is veszélyes a 36-37 fok!
A WD elements(szintén műanyagház) is ennyin működött nálam(nyáron meg 42),
de kipróbálok egy perforált és részben fémházas samsungot is nem sokára kiváncsiságból mennyire melegszik.(Story station).Nálam a gépben most egy ugyanilyen purple 28fokos(idle), egy tesztelés altt álló 4tb red pedig 31-32fok.(4órája ír folyamatosan)
Ha ezt nézzük igazából csak 5fokkal melegebb ami tekintettel arra, hogy be van dobozolva nem is rossz.
Szerintem a venti fölösleges, vagyis nem hozna annyit mint amennyi kinlódással járna.
A furkálás, ha igényesen megoldható a legjobb megoldás. (CNC-s ismerős )És egyébként továbbra is elégedett vagy vele?
Mennyi idő után áll le kb?
Ha hibernálod a gépet akkor is leáll, és észhez is tér amikor a gép újra bekapcsol?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz Titmouse09 #4786 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
válasz SunMount3r #4788 üzenetére
Ahhoz képest, hogy anno ódákat zengtek erről a külső vinyóról, mert félig aluházas stb. Sok
Meg ahhoz képest is sok, hogy a belső red már 8 órája megy folyamatosan írással és 32fok a max.
Valamint a kollega olcsó Orico házában elért 37fokhoz képest is sok.De egyébként nem az mert 50fokig elvileg nincs baj ahogy utánaolvastam.
Egyes vinyók 55fokon le is kapcsolnak már.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Megérkezett a Swift Case!
Azt kell mondanom nem vagyok teljesen elégedett.
Amit az Lc powernél még lett említve negatívumként, hogy maszekolni kell hozzá 2db 1.5mm távtartót itt is fennáll, csak itt mindkét oldalra 1mm kell a hdd és a belső keret közé.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Projektor topic
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.