Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz anonymus89 #2336 üzenetére

    Szia!

    Nem tudsz Y kábellel mit kezdeni, mivel írtad, hogy csak 1 db USB-port van a TV-n...ahhoz legalább 2 db kéne. Max azt tudod csinálni, hogy veszel egy aktív USB hubot és arra kötöd rá a külső vinyót, a hub kábele meg megy a TV portjába.

    Amúgy én ezt az egészet eleve nem értem... :F az ST98823AS egy sz*r kis 1 tányéros notivinyó, amire a 0,48 A van címkézve, gyártói specifikáció, amit batagy topikgazda is linkelt, 1,100 mA max. felpörgési áramot ír. Viszont az ST1000LM024 már 2 tányéros, 0,85 A van rácímkézve és az indítóárama névlegesen annak is 1000 mA, sőt HDS 1200 mA-t ír rá [link].
    Tehát ezen alapon, ha utóbbit viszi a TV, akkor az előbbit is kéne, hogy megpörgesse.

    Még esetleg azt tudom elképzelni, hogy a régebbi merevlemez nem tud "csúsztatva indulni". Külső vinyós topikban méregette egyik fórumtárs, hogy a 1,5 TB-os WD Elements Portable, ami WD15NPVT/-X belsős = 4 tányér, 0,75 A | 1 A, milyen áramfelvételi értékeket produkált.
    MÉRÉS —► vagyis úgy van beállítva, hogy a 2.0 port áramával is elinduljon, igaz lassabban pörög fel. Vsz más gyártók újabb notebook merevlemezeinél is lehet vmi hasonló. A régi Seagate pedig lehet pont ezt nem tudja és egyszerre akarja felvenni a nagy indítóáramot, amit a TV-n lévő hitványabb kivitelezésű USB-port nem bír...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák